Marknadsassistent med kontorsansvar till B2B IT-Partner!

Marknadsassistent med kontorsansvar till B2B IT-Partner!

Är du flexibel, strukturerad och vill utvecklas i en roll som Marknadsassistent? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund B2B IT-Partner är en IT-leverantör som har sitt kontor placerat i Solna Business Park och erbjuder skräddarsydda produkter och tjänster inom IT. Deras affärsidé är att hjälpa och utveckla kunder att nyttja IT på allra bästa sätt!

I denna roll kommer du främst att arbeta som Marknadsassistent samt att du även kommer att ha ett övergripande ansvar över bolagets kontor. Du kommer att vara en del utav Marknadsgruppen där en del i rollen innefattar ansvar för bolagets egna event som sker ca 10 gånger om året. Du kommer att ansvara för planering för samtliga event från start till mål vilket bland annat innefattar att skapa och skicka ut inbjudningar, kontakt med leverantörer och kunder, mailbekräftelser, ta emot anmälningar. Du ansvarar även för själva utförandet, uppföljning, förbättringsområden och kommer till viss del att hjälpa till med bolagets hemsida och sociala medier.
Delen som kontorsassistent kommer bland annat att innefatta att ta emot besökare på kontoret, ha hand om växel och stötta koordinatorer och kollegor. Vidare kommer du att ansvara för inköp av kontorsartiklar och vara i kontakt med leverantörer gällande kaffemaskin, städning etc.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men har din arbetsplats ute i kundens fräscha lokaler i Solna Business Park. Tjänsten är ett vikariat och beräknas starta omgående och löper ett år framåt. Efter att vikariatet löper ut så kommer rollen att gå över i en marknadsroll på heltid med stor chans till övertag och anställning hos vår kund. Kontorstider tillämpas.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med service och event samt har intresse för IT. För vår kund är det viktigast hur du är som person, att du är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du har även ett eget driv och trivs med att ta egna initiativ. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har god datorvana och van att hantera sociala medier. Du har kunskaper i Officepaketet samt att det är meriterande om du har viss kunskap i Adobe/Indesign/Photoshop. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com