Målinriktad teamledare sökes för heltid!

Om jobbet

Information om uppdraget

StudentConsulting söker en Teamledare till avdelningen för videokodning.
Arbetsuppgifterna innefattar att du vid en dator manuellt kodar de brev/paket som inte blivit avlästa maskinellt. Du får bilder på adresser från brev/paket som inte postterminalens maskiner klara av att läsa. Som videokodare läser man av bilden och talar om för datorn hur maskinen ska tolka adressen genom att rätta till eller komplettera informationen.

Denna tjänst innebär att man ingår i teamet som leder driften av uppdraget samtidigt som man är delaktig i det dagliga arbetet och utför de vanligt förekommande arbetsuppgifterna som finns på arbetsplatsen.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat att man är ansvarig för att alla medarbetare är på plats vid skiftens början och slut, frånvarohantering, samanställning utav statistik och KPI: er samt att man arbetar aktivt med coachning så medarbetarna når sina uppsatta mål. I arbetsuppgifterna ingår även att lära upp och introducera nyanställd personal.

För rätt person så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter. Arbetet utförs Måndag-fredag i Tomteboda/Solna och arbetstiderna är 15:00-00:00

Kunskaper för uppdraget

Vi söker dig som har god datorvana, är snabb på tangentbordet, noggrann och hanterar arbete i högt tempo. Du bör vara effektiv, flexibel och ansvarsfull. Rätt kandidat har goda ledaregenskaper och förmågan att utveckla personalen. Som person är du stresstålig, engagerad och empatisk. Din roll kräver att du är serviceminded och lyhörd för din omgivning . Vi ser även att rätt kandidat är resultatorienterad samt van av att arbeta mot uppsatta mål. Det är mycket meriterande med ledarerfarenhet. Ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat
Jobbfakta
Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

löpande

Om företaget

StudentConsulting är ett bemanningsföretag specialiserat på studenter, akademiker och unga i karriären. Vi sysselsätter över 10 000 personer till våra kunder på del- och heltid inom yrkesområden så som ekonomi, kundservice, administration, IT, försäljning, logistik och produktion. Meet your future - Tillsammans med oss!