Lösningsorienterade kundmedarbetare sökes till storbank!

Lösningsorienterade kundmedarbetare sökes till storbank!

Är du en noggrann samt kommunikativ person med erfarenhet inom servicesektorn? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en ledande nordisk finansiell koncern. Ända sedan starten har de vägletts av en stark övertygelse om att människor med entreprenöriellt sinne, liksom innovativa företag, behövs för att skapa en bättre värld. Just nu söker dem flertalet kundcentermedarbetare till deras KYC-center (Känn din kund) som de kommer att sätta upp under våren. Initiativet innebär att göra KYC-genomgångar av deras kunder enligt reglerna för AML (Penningtvättsdirektivet) med kvalitet och service i världsklass.

Just nu söker vi en kundmedarbetare inom AML/KYC till vår kunds team som kommer ta ansvar för att göra KYC-genomgångar enligt arbetsinstruktioner med hög kvalitet. Du kommer att arbeta med dagligt kundbemötande och du ansvarar för din egna utveckling av nödvändig kompetens för att säkra förståelsen för uppdraget.
  • Följa processer och instruktioner samt inhämta information, analysera, dokumentera och arkivera arbetet
  • Ansvara över KYC-genomgångar
  • Kontakta kunder, via brev, e-post och/eller telefon och säkerställa att frågor besvaras korrekt och inom överenskommen tid
Uppdraget förväntas starta omgående fram till oktober år 2019. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult hos vår kund med kontor vid Mall of Scandinavia.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten besitter du god kommunikationsförmåga och har gärna tidigare erfarenhet inom servicesektorn med dagligt kundbemötande. Du har en god planeringsförmåga och är noggrann samt organiserad i ditt arbetssätt. Vidare är du nyfiken, snabblärd samt lösningsorienterad. Som person är du en lagspelare som är prestigelös och pragmatisk. Du hanterar olika kundsituationer på ett diplomatiskt och professionellt sätt. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet/kunskap från AML/KYC. Rollen kräver att du är flytande i svenska samt engelska. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com