Kundtjänstmedarbetare sökes på heltid till miljömedvetet bolag!

Kundtjänstmedarbetare sökes på heltid till miljömedvetet bolag!

Är du intresserad av miljöfrågor och vill arbeta heltid som kundtjänstmedarbetare inom återvinningsbranschen för att bidra till att fler förpackningar och tidningar samlas in och kan bli nya produkter? Då har vi uppdraget för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Förpacknings- och Tidningsinsamlingen AB (FTI) är ett företag i återvinningsbranschen. De tillhandahåller rikstäckande insamlingssystem där målet är att erbjuda hushåll och verksamheter ett tydligt och enkelt system för insamling av förpackningar och tidningar för att dessa ska kunna återvinnas. FTI ägs av de fem materialbolagen Pressretur, Plastkretsen, MetallKretsen, Svensk GlasÅtervinning och Returkartong. Nu söker FTI en kundtjänstmedarbetare på heltid som kommer att ingå i ett team med fem medarbetare inom FTI:s kommunikationsavdelning.

Du är på många sätt ansiktet utåt för FTI, vilket gör detta till en viktig roll för organisationen. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av följande:
  • Ta emot och svara på inkommande samtal och mejl samt frågor som inkommer via facebook
  • Rapportera behov av städning och tömning i det interna systemet
  • Göra utskick till förskolor och entreprenörer
  • Administrativt arbete
  • Se efter kök och gemensamma kontorsytor
  • Ta emot besökare i reception
Kontorstider:
Måndagar - torsdagar 08.00-17.00 (juni, juli och augusti 8.00-16.00)
Fredagar 08.00-16.00 (juni, juli, augusti 8.00-15.00)

Detta är ett konsultuppdrag med start omgående vilket innebär att du kommer att vara anställd av StudentConsulting och arbeta som konsult hos FTI i deras trevliga lokaler i Solna Business Park. Uppdraget inleds med en provanställning på 6 månader med chans till förlängning/ övertag hos kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som trivs i en serviceinriktad roll med inslag av administration. Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som kundtjänstmedarbetare alternativt telefonförsäljning. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet och en god datavana. Som person ser vi att du har ett intresse för miljö samt att du är serviceinriktad, flexibel, strukturerad och kommunikativ.

Låter det här som en tjänst för dig? Välkommen in med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com