Kundservicemedarbetare sökes till Webhelp!

Kundservicemedarbetare sökes till Webhelp!

Har du en vass och erfaren servicegen och trivs med distansarbete? Vill du bidra till visionen att leverera oförglömliga mänskliga upplevelser till dagens digitala värld i ett innovativt It-företag? Då har vi rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Webhelp söker motiverade och erfarna medarbetare som söker ett långsiktigt arbete med intressanta utvecklingsmöjligheter inom kundrådgivning och resebranschen.
Tjänsten omfattar kundsupport av affärsresenärer före, under och efter avresa. Du kommer att svara på förfrågningar relaterade till regler i samband med avbokning och byte av resa i BackOffice systemet Amadeus. Dessutom innebär jobbet att utföra olika administrativa uppgifter som att notera och anteckna relevant information.

Wephelp kan hjälpa dig att kickstarta din karriär och erbjuder:
  • Arbetsutrustning så att du kan arbeta optimalt från ditt alldeles egna hemmakontor
  • Goda utvecklingsmöjligheter i jobbet och företaget
  • Att bli en del av ett företag som satsar på att bygga en fantastisk arbetsmiljö med tanke på på att förbättra de anställdas välbefinnande
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli direktanställd av Webhelp och vi på StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten är på heltid och förväntas starta upp 19 september för att pågå tillsvidare. För tjänsten tillämpas arbetstider mellan 07:00-20:00 alternativt 15:00-23:45 förlagda på alla veckans dagar, arbetet sker på distans. Vid övriga frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Detta söker vi:

Du kommer att karakterisera dig själv som en person som kan arbeta såväl självständigt som i team, har fantastisk kommunikationsförmåga och besitter ett positivt tänkesätt.
För att vara aktuell för tjänsten har du minst gymnasieutbildning eller likvärdig, har du tidigare erfarenhet från en kundtjänstroll - optimalt sett från resebranschen så är detta meriterande. Du har lätt att sätta dig in i nya IT-system (och gärna kunskap om IATA och/eller Amadeus) och kan bedöma din data- och systemvana som god. Ett krav för tjänsten är att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Om tjänsten låter som något för dig så sök tjänsten redan idag då urval sker löpande. Vi ser fram emot att höra av dig!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 aug 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com