Kundservicemedarbetare sökes inom Customer Care till SAS!

Kundservicemedarbetare sökes inom Customer Care till SAS!

Är du en god administratör, serviceinriktad och vill ge kunder service i världsklass? Är du flytande i svenska och engelska och duktig på att kommunicera i textform? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu kundservicemedarbetare omgående till SAS. SAS, Scandinavian Airlines, är Skandinaviens ledande flygbolag med en marknadsandel om ca en tredjedel av alla flygresor på marknaden. SAS är medlem i Star Alliance, världens största flygbolagsallians bestående av 28 flygbolag från olika delar av världen. Tillsammans erbjuder flygbolagen sina resenärer 1300 destinationer i över 193 länder runt om i världen.

Nu söker vi för SAS räkning dig som vill arbeta och utvecklas inom kundtjänst. I denna roll kommer du att arbeta med att ta emot samt bemöta feedback via mail, från SAS kunder. Du skall främst arbeta med utvalda delar av den logg SAS har av reklamationer, ta fram och verifiera fakta i bokningssystem, ev. annan databas och svara kund efter mallar. Du är flexibel i ditt arbete och villiga att stötta upp där behovet finns. Arbetet kan även innebära hantering av utbetalningar samt registreringar.

Du kommer att arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting. Tjänsten är på heltid och förväntas starta upp i augusti. Uppdraget förväntas löpa på till årsskiftet med chans till förlängning därefter. Arbetstider är kontorstider och distansarbete är ej möjligt. Vid vidare frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Julia, på julia.edholm@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasialutbildning. Det är meriterande om du besitter eftergymnasiala studier inom exempelvis ekonomi eller organisation. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du finns tillgänglig omgående. Du är flytande i svenska samt engelska och det är mycket meriterande om du har övriga språkkunskaper inom bland annat tyska, spanska, italienska eller franska.

Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från administration eller kundtjänst. Som person ser vi att du är mycket serviceinriktad, effektiv, driven och en god relationsskapare. För att lyckas i denna tjänst krävs att du går i mål med dina uppgifter, är initiativtagande och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. En förutsättning är också att du är stresstålig, noggrann och har en administrativ ådra.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 aug 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com