Kampanjadministratör sökes till stort bolag!

Kampanjadministratör sökes till stort bolag!

Är du en noggrann och en ansvarstagande person? Har du erfarenhet av arbete inom administration? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett stort bolag inom dagligvaruhandeln. För deras räkning söker vi nu en Kampanjadministratör till sitt huvudkontor i Solna. Du kommer att arbeta i deras team som hanterar kampanjer. Eftersom företaget befinner sig under en förändringsresa kommer en stor del av ditt arbete kretsa kring den. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefattas av:
  • Underhålla kampanjs data och administration i systemen av administrativa resurser
  • Stötta kampanjförhandlarna med att säkerställa att all information om kampanjer stämmer
  • Föra över och implementera kampanjer i system
  • Göra uppdateringar i CKS/SAP
Uppdraget är en heltidstjänst med start vecka 39 och börjar med 6 månaders provanställning med chans till förlängning. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult på kundens fina kontor i Solna. Kontorstider tillämpas med flextider.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en gymnasieexamen. Vidare är det meriterande om du har erfarenhet inom liknande bransch och inom administration. Du bör ha god datavana/systemvana samt erfarenhet av Officepaketet. Det är mycket meriterande om du har kunskaper i SAP. Som person är du väldigt noggrann, kommunikativ och ansvarstagande. Du är även detaljorienterad, driven och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vidare är du lojal, strukturerad och initiativtagande. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Är det dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 7 sept 2022 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com