Junior säljare sökes till Lindt i Uppsala!

Junior säljare sökes till Lindt i Uppsala!

Brinner du för att bygga upp kundrelationer och vill rivstarta din karriär som säljare? Då har vi jobbet för just dig!

Information om uppdraget:

Sedan 1845 har Lindt förtrollat chokladälskare över hela världen. Under de 170 år som Lindt har funnits har företaget tillverkat choklad och chokladrelaterade produkter, inget annat. Generationer av engagerade, fantasifyllda och uppfinningsrika medarbetare har byggt företaget till vad det är idag: "The world's leading producer of premium chocolate". I Norden har Lindt under de senaste 10 åren lyckats förändra chokladmarknaden fundamentalt. I Sverige har Lindt utvecklats från att ha varit en nischaktör, till att bli den näst största leverantören inom chokladkakor och praliner. I övriga norden är Lindt ett av de snabbast växande chokladföretagen. Vi som arbetar på Lindt är stolta över vårt varumärke och anser att Lindt är den klarast lysande stjärnan inom kategorin premiumchoklad. Läs gärna mer på www.lindt.se.

Vi söker nu en vass och driven junior säljare till Lindt. Här kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att jobba med försäljning mot dagligvaruhandeln i Uppsala med omnejd. I rollen kommer du arbeta aktivt med att säkerställa att Lindts produkter är välexponerade. Du kommer arbeta med väl bearbetade kunder med gott anseende till Lindt. Tjänsten innebär att du arbetar genomgripande och aktivt för att nå uppsatta mål och i samråd med butikerna utveckla affären med Lindts synlighet och försäljning i centrum. Din arbetsplats är på fältet med kunder i Uppsala med omnejd.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar, med kontorstider. Tjänsten är på heltid där du kommer vara konsult via oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund Lindt. Tjänsten inleds med en provanställning och löper minst till årsskiftet med stor chans till förlängning samt goda möjligheter för rekrytering till Lindt. Start förväntas ske i maj, tjänsten inleds med några veckors introduktion. För vidare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig: elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett naturligt driv och ett stort engagemang för allt du tar dig för. Du har ett intresse för relationsskapande försäljning och gillar att arbeta efter uppsatta mål. Tidigare erfarenhet av försäljning eller arbete inom dagligvaruhandeln är meriterande och B-körkort är ett krav. Vidare ser du detta som en stor möjlighet att rivstarta din säljarkarriär och att utvecklas i din roll som säljare. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 9 apr 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com