Junior säljare sökes till Lindt!

Junior säljare sökes till Lindt!

Är du intresserad av och kundbemötande och sälj? Trivs du med att jobba på resande fot? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en vass och driven junior säljare till Lindt. Här kommer dina främsta arbetsuppgifter vara att jobba med försäljning mot dagligvaruhandeln. Du kommer att utgå från Linköping och arbeta med kunder i närorter så som Motala, Nyköping, Vimmerby med fler. I rollen kommer du arbeta aktivt med att säkerställa att Lindts produkter är välexponerade i hyllan. Du kommer främst jobba med befintliga kunder men efter en tid är tanken att du även ska gå över till att bearbeta nya kunder. Tjänsten innebär att du arbetar genomgripande och aktivt för att nå uppsatta mål och i samråd med butikerna utveckla affären med Lindts synlighet och försäljning i centrum. Din arbetsplats är på fältet med kunder på olika orter i landet. I tjänsten behöver du B-körkort för att kunna ta dig ut till dina kunder, tjänstebil erbjuds.

Arbetstiderna är förlagda på vardagar, med kontorstider 8-17. Tjänsten är på heltid där du kommer vara konsult via oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund Lindt. Tjänsten är ett vikariat på 6 månader med start i december, upplärning sker i samband med start.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har ett naturligt driv och ett stort engagemang för allt du tar dig för. Du har ett intresse för relationsskapande försäljning och gillar att jobba efter uppsatta mål. Tidigare erfarenhet av försäljning är meriterande och b-körkort är ett krav. För att trivas i denna tjänst är du väldigt flexibel då rollen innebär mycket resande. Vidare ser du detta som en stor möjlighet att rivstarta din säljarkarriär och att utvecklas i din roll som säljare.

Låter det här som en tjänst för dig? Sök redan idag så intervjuer sker löpande!

Om arbetsgivaren:

Sedan 1845 har Lindt förtrollat chokladälskare över hela världen. Under de 170 år som Lindt har funnits har företaget tillverkat choklad och chokladrelaterade produkter, inget annat. Generationer av engagerade, fantasifyllda och uppfinningsrika medarbetare har byggt företaget till vad det är idag: "The world's leading producer of premium chocolate". I Norden har Lindt under de senaste 10 åren lyckats förändra chokladmarknaden fundamentalt. I Sverige har Lindt utvecklats från att ha varit en nischaktör, till att bli den näst största leverantören inom chokladkakor och praliner. I övriga norden är Lindt ett av de snabbast växande chokladföretagen. Vi som arbetar på Lindt är stolta över vårt varumärke och anser att Lindt är den klarast lysande stjärnan inom kategorin premiumchoklad. Läs gärna mer på www.lindt.se
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se