Junior redovisningsekonom sökes till kund i Solna!

Junior redovisningsekonom sökes till kund i Solna!

Är du självgående och strukturerad? Är du en erfaren ekonomiassistent inom kundreskontra och känner dig redo för nästa steg? Då har vi rollen för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu både en Redovisningsekonom där du kommer arbeta på deras kontor i Solna. Vi söker efter dig som drivs av att vara med på kundens förändringsresa där du kommer ha möjlighet att sätta upp ramar och utveckla deras arbetssätt. Du motiveras av att utveckla processer och att arbeta självständigt.

I rollen som Redovisningsekonom/Credit Controller kommer du arbeta med kundreskontra, där du kommer ansvara för viss bokföring, kredithantering och rapportering som är kopplad till kundreskontra och kundkredit. Rollen innefattar även mailkontakt med kunder, hantera avskrivningar samt vara en expertkontakt för kollegorna på kontoret i Rumänien och fungera som stöttning vid mer komplexa ärenden.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med start omgående. Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund där du efter 6 månader går över i en tillsvidareanställning hos vår kund. Viss chans till att bli direkt anställd hos kund finns.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet som ekonomiassistent inom kundreskontra eller från en liknande roll. Som person är du självgående, analytisk, driven, strukturerad, har skinn på näsan och räds inte av att utmana bolagets verksamhet. Rollen kräver en noggrann och ansvarsfull personlighet med god med god servicekänsla, strukturförmåga och kännedom om affärsmässiga risker gällande kredit och kundärenden. Vidare har du mycket goda kunskaper i Office-paketet (främst Excel) såväl som erfarenheter av systemet M3 är meriterande. Du behärskar det svenska och engelska språken flytande både i tal och skrift. Stämmer ovan beskrivning in på dig? Ansök då tjänsten omgående! Urvalet och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se