Junior nätverkstekniker sökes!

Junior nätverkstekniker sökes!

Är du nyexaminerad eller i början av din karriär som nätverkstekniker och vill utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor? Drivs du av att ständigt utvecklas i takt med marknaden och den senaste nätverkstekniken? Då är detta en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning en junior nätverkstekniker. Vår kund är ett företag som är specialiserade på IT-tjänster och telekom. Med ett stort antal tekniker, egna datacenters och världens största molnleverantörer i ryggen tillhandahåller de ett stort spann av hybrida lösningar som både kan levereras på plats hos deras kunder och som en tjänst med ansvar över hela livscykeln.

Nu söker de en junior nätverkstekniker som ska ingå i deras nätverksgruppering. Gruppens huvudsakliga ansvar är installation, drift och underhåll av nätverksrelaterade produkter och tjänster som de erbjuder sina kunder. Kontinuerlig dialog med kunderna är en stor del av arbetet - både via mail, telefon och fysiska möten. För denna tjänst kommer man även få möjligheten att arbeta med den senaste nätverkstekniken där effektivisering och automation är en stor del av vardagen. I denna tjänst kommer man att arbeta med diverse nätverksrelaterade uppgifter. Det är en bred roll som ger en möjlighet att utvecklas inom flera aspekter.

Detta är ett heltidsuppdrag där man under de 6 första månaderna arbetar som konsult via oss på StudentConsulting. Därefter finns goda möjligheter att bli rekryterad av vår kund. Arbetstiderna är måndag - fredag, kl. 08-17 och man kommer att sitta i vår kunds lokaler i Solna.

Detta söker vi:

Vi tror att du är nyexaminerad inom nätverksteknik, till exempel från en yrkeshögskola. Kanske har du också något års erfarenhet och vill ta nästa steg i karriären. Du har kunskap eller erfarenhet av något eller några av följande områden: nätverksutrusning (switchar, routrar och access-punkter), brandväggsutrustning, lastbalansering, routing-protokoll och VPN-teknologier. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av nätverksutrustning inom Cisco eller Meraki. Du behärskar svenska flytande i både tal och skrift, och du har goda kunskaper i engelska. Stämmer denna beskrivning in på dig? Ansök redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se