Junior Nätverksingenjör till ÅF!

Junior Nätverksingenjör till ÅF!

Har du en högskoleutbildning inom Nätverksteknik eller Data och Telekommunikation och vill börja din karriär på ett framgångsrikt bolag? Då är tjänsten som junior nätverksingenjör hos ÅF något för dig!

Information om uppdraget:

ÅF är ett starkt företag som fortsätter att växa. De är nu inne i en expansiv fas och söker därför efter drivna nätverksingenjörer.

ÅF söker kollegor till deras team med vassa konsulter som jobbar med migrering och nätdesign.
Som Junior Nätverksingenjör kommer du att hjälpa ÅF:s kunder att migrera, uppgradera och konfigurera routrar, switchar och annan aktiv utrustning, samt frågor kring nätverksdesign, test, installation, felsökning och konfiguration inom komplexa nätverk. Uppdragsgivarna är tillverkare av nätverksutrustning, operatörer och stora företag med egen infrastruktur.
Vi söker dig som vill jobba med migrering, konfigurering och implementation av hårdvara och mjukvara i nätverk. Du kommer att ingå i ett team och få den stöttning som krävs för att utvecklas till en självständig nätverksingenjör.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader där du kommer bli anställd av Student Consulting och sedan uthyrd till ÅF. Vid ett välfungerande samarbete finns stor chans att du blir övertagen av ÅF efter 6 månader.

Detta söker vi:

Vi tror att du har en bakgrund inom data och telekommunikation och/eller utbildning inom Nätverksteknik från högskola.
Du kommer att arbeta med vanliga routingprotokoll och avancerad switching såsom:
- OSPF, IS-IS, BGP, MPLS, VPN och Avancerad L2 switching. Meriterande är kunskap inom Unix, Brandväggar, IDS/IDP (Cisco ASA, Juniper eller Checkpoint), Certifieringar såsom CCNA, CCNP och CCIE eller motsvarande inom Juniper, Huawei, Wireless LAN (WiFi) och Alcatel. Svenska och engelska är ett krav.

Som person är du driven och positiv och du är redo att ta dig an nya spännande utmaningar och uppdrag. Du är ödmjuk och för att trivas som konsult hos ÅF är det viktigt att du har ett positivt sätt samt är öppen för nya utmaningar. Låter det här som en tjänst för dig? Tveka inte, sök redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se