Innesäljare sökes till B2B IT-Partner för direktrekrytering!

Innesäljare sökes till B2B IT-Partner för direktrekrytering!

Vill du arbeta på ett bolag med spännande utvecklingmöjligheter? Är du strukturerad och serviceinriktad? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund B2B IT-Partner är en IT-leverantör som har sitt kontor placerat i Solna Business Park och erbjuder skräddarsydda- och rikstäckande produkter inom IT. Deras affärsidé är att kunna hjälpa och utveckla dess kunder att nyttja IT på allra bästa sätt!

I din roll som Innesäljare hos B2B IT-Partner kommer du att arbeta tillsammans i ett team där du skall stötta AM/KAM i de dagliga affärerna. Du kommer vara kundens kontaktperson från kontrakt är tecknat och håller löpande kontakt även efter att affären är genomförd samt administrerar all löpande försäljning.
Du blir en viktig resurs för vår kund där du kommer sköta kundens beställningsportal, produktfrågor, garantiärenden, returer och enklare offerter. Du håller även kontakt med tillverkare och distributörer när det gäller priser och beställningsunderlag.

Tjänsten är på heltid och är en direktrekrytering till vår kund som inleds med 6 månaders provanställning med omgående uppstart eller enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst en gymnasial utbildning. Det är meriterande om du har tidigare branschvana där du har god produktkunskap inom IT. För vår kund är det viktigast hur du är som person, att du är strukturerad, noggrann och serviceinriktad. Du har även ett eget driv och trivs med att ta egna initiativ. Vi ser även att du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har god datorvana och kan hantera Officepaketet. Du gillar att arbeta med försäljning och drivs utav resultat. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com