Inköpsassistent sökes omgående till välkänt bolag i Solna!

Inköpsassistent sökes omgående till välkänt bolag i Solna!

Har du tidigare erfarenhet av inköp eller administration? Är du noggrann och strukturerad samt har god samarbetsförmåga? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för kunds räkning en inköpsassistent med start omgående. Vår kund är ett stort bolag inom dagligvaruhandeln med huvudkontor i Solna där du i rollen som inköpsassistent arbetar med att säkerställa att sortiment, aktivitet och information är vårdade i systemen enligt gällande tidsplaner. Du stödjer Inköps- & sortimentsutvecklare med inköpsuppgifter inom angivet område. I rollen ingår vidare att:
  • Säkerställa att beslutade sortiment vårdas och underhålls i systemen
  • Säkerställa överlämning och löpande samarbeta med stödfunktioner gällande beslutat arbetssätt.
  • Ansvarig för digital arkivering, registrering och utskick av inköpsavtal till leverantörer.
  • Stödja i det dagliga arbetet inom kategoriteamet.
  • Följa kategoriernas utveckling.
  • Medverka vid löpande effektivisering av operativa processer.
Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Solna. Uppdraget är på heltid, det beräknas starta omgående och löper till och med slutet på november med viss chans till förlängning. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har läst en eftergymnasialutbildning, gärna inom inköp, ekonomi eller administration. Det är meriterande om du har tidigare arbetserafenhet inom något utav dessa tre områden men inte ett krav. Vi ser att du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift samt god datorvana och kunskap av Office-paketet. Som person är du noggrann och strukturerad och gillar att ta för dig. Du är tydlig i din kommunikation och har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Vidare har du mycket god samarbetsförmåga och är duktigt på att hantera problem och föreslå lösningar. Låter det här som något för dig? Ansök då idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se