Hungrig erfaren redovisningskonsult sökes för direktrekrytering!

Hungrig erfaren redovisningskonsult sökes för direktrekrytering!

Vill du vara med och revolutionera redovisningsbranschen i Sverige? Då kan denna tjänst på Lilla Ekonomibyrån Sverige AB vara en tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker Lilla Ekonomibyrån Sverige AB en erfaren redovisningskonsult till deras kontor i Solna! Lilla Ekonomibyrån är en nytänkande och växande verksamhet med visionen att alla småföretag och start-ups i Sverige skall ha råd med redovisningstjänster av hög kvalitet. De upplever att redovisningsbranschen inte bryr sig om de minsta företagen och tar för mycket betalt. Därför är deras affärsidé att erbjuda bra tjänster till låga priser och därmed göra deras kunder till ambassadörer! Detta skall främst uppnås genom att utveckla effektiva interna processer och en resultatorienterad organisationskultur, men även genom att kombinera moderna effektiva redovisningssystem med smarta verktyg som de utvecklar själva. Utgångspunkten skall alltid vara att kunderna betalar så lite som möjligt för att få hjälp med sin redovisning, samtidigt som Lilla Ekonomibyrån bibehåller en god lönsamhet. Därför jobbar de med fasta priser istället för timdebitering, vilket gör att incitamenten till att effektivisera är starka. Ambitionen är att växa till 100 MSEK i omsättning inom de närmaste 10 åren!

I rollen som redovisningskonsult kommer du stärka upp teamet genom att jobba med kvalificerade redovisningsuppgifter. Då många av Lilla Ekonomibyråns kunder är småföretag kommer du arbeta med ett stort antal företag från en mängd olika branscher, vilket kräver att du har en hög nivå av organisationsförmåga och flexibilitet. På arbetsplatsen värderas teamarbete och man arbetar tillsammans för att lösa alla kundernas behov. I rollen kommer du att få ta dig ann komplicerade utredningsuppgifter, samtidigt som du arbetar med löpande bokföring under arbetstoppar. Om du har erfarenhet och intresse av bokslutsarbete finns det även möjlighet att jobba med detta efter att du har kommit in i verksamheten och dina arbetsuppgifter. Det finns även möjlighet och en önskan om att du kommer kunna ansvara för kundernas löneadministration, så om du har erfarenhet av detta är det mycket meriterande. Som nyanställd får du mycket stöttning, men förväntas relativt snart vara självgående och kunna ta egna initiativ. Då Lilla Ekonomibyrån växer kraftigt finns för rätt person goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. De har ett stort fokus på deras teammedlemmars utveckling och tillväxtplanerna anpassas efter varje individs målsättningar och karriärambitioner.

Vid signerat anställningskontrakt inleds en provanställning på 6 månader, där du arbetar 75-100%, enligt överenskommelse. Vid ömsesidigt intresse av förlängning blir du därefter tillsvidareanställd. Allt arbete sker på kontoret i Solna, där helt fri flextid tillämpas vilket innebär att man får komma och gå som man vill, så länge man sköter sina timmar.

Detta söker vi:

Då Lilla Ekonomibyrån strävar mot att vara nytänkande är inte många år i branschen det viktigaste, utan först och främst eftersöks rätt person som delar deras värderingar och prioriteringar. Personlig effektivitet är ett centralt element i deras affärsidé, så de förväntar sig att deras anställda gör sitt allra bästa och tar egna initiativ för sin utveckling.
Då du kommer att sköta kvalificerade utredningsuppgifter är problemlösningsförmåga och en helhetsförståelse för redovisning av yttersta vikt. Eftersom du arbetar med kunder från olika branscher tror vi att du har åtminstone ett par års tidigare erfarenhet av att jobba på redovisningsbyrå, så att du har vanan av att sätta dig in i nya verksamheter. Erfarenhet inom löneadministration är högintressant. Då redovisningsbranschen digitaliseras och automatiseras i rasande takt så är goda IT-kunskaper meriterande och har du tidigare arbetat i Fortnox, som är det ekonomisystem som används i dagsläget, är även det meriterande.

Passar denna beskrivning in på dig? Ansök redan idag! Eventuella frågor, CV och personligt brev skickas till leo@lillaekonomibyran.se. Ansökningarna utvärderas löpande så vänta inte med att söka.

Om arbetsgivaren:

Lilla Ekonomibyråns vision är att alla småföretag och start-ups i Sverige skall ha råd med redovisningstjänster av hög kvalitet. Byrån är snabbväxande och belägen i Solna, även om den riktar sig till hela Sveriges genom digitala tjänster. Byrån försöker att ligga i framkant i den våg av digitalisering och automatisering som sköljer över redovisningsbranschen.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com