Health and Environment konsult sökes till SAS!

Health and Environment konsult sökes till SAS!

Vi söker nu en Health &Environment konsult (HWE) till vår kund SAS. Har du erfarenhet inom HR? Tycker du om att arbeta i högt tempo samt har ett intresse hälsorelaterade frågor? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

SAS, Scandinavian Airlines, är Skandinaviens ledande flygbolag med en marknadsandel om ca en tredjedel av alla flygresor på marknaden. Varje år reser nästan 30 miljoner resenärer med SAS till destinationer i Europa, USA och Asien. SAS är medlem i Star Alliance, världens största flygbolagsallians bestående av 28 flygbolag från olika delar av världen. Tillsammans erbjuder flygbolagen sina resenärer 1300 destinationer i över 193 länder runt om i världen.
Vi söker nu en kollega till SAS med uppdraget att följa upp och förebygga sjukskrivning.. I denna roll kommer du att vara ansvarig för uppföljningsprocessen kring sjukskrivningar och rehabiliteringsfrågor. Du kommer i första hand arbeta mot SAS kabinpersonal. Rollen är till för att stötta och vara i dialog med ledare för Cabin Crew vad vad gäller sjukskrivning på både kort och lång sikt. Du kommer att ingå det HWE team som finns på Arlanda, bestående av tre kollegor. Du kommer även att ha en dialog med de HWE team som finns i Köpenhamn och Oslo.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta följande områden:
  • Uppföljning av sjukfrånvaro
  • Säkra att uppföljningsprocessen följs internt
  • Extern kommunikation och samarbete med kontaktpersoner inom bl.a. Försäkringskassa och Företagshälsovård
  • Rapportering och handlingsplaner
  • Proaktivt hälsoarbete
Detta är ett konsultuppdrag om 6 månader, för rätt person finns det möjlighet till förlängning inom bolaget. Uppdraget innebär att du är anställd som konsult via StudentConsulting men arbetar på SAS placerad på Crew Base på Arlanda flygplats. Tjänsten är på heltid och startar så snart vi har hittat rätt person. Arbetstiderna är utsatta under kontorstider vardagar måndag-fredag.

Detta söker vi:

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom HR samt med kunskap om Försäkringskassans regler. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom friskvård eller motsvarade. Vidare ser vi att du som person har ett stort intresse för hälsofrågor, är duktig på att bygga relationer samt skapa förtroende i din omgivning. För att passa i rollen bör du trivas med att arbeta i en rörlig miljö samt ha en god kommunikativ förmåga. Denna roll ställer stora krav på både självständigt och proaktivt arbete. För att vara aktuell för rollen talar och skriver du svenska och engelska obehindrat. Goda kunskaper inom Excel är ett krav. Låter det här som en tjänst för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Urval sker löpande. Har du frågor kring tjänsten, maila ansvarig rekryterare: fredrica.ahlstrand@studentconsulting.com
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se