HR- koordinator sökes till kund i Solna!

HR- koordinator sökes till kund i Solna!

Har du tidigare erfarenhet inom HR- området och vill utvecklas i rollen som HR-koordinator? Är du noggrann, initiativtagande och trivs med service och support? Då kan detta vara rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker StudentConsulting för kunds räkning en driven HR-koordinator på heltid till vår kund som verkar inom anläggnings- och underhållsbranschen med Sverige som bas. Vår kund är det ledande bolaget i sin bransch inom Sverige och en av de största aktörerna i Norge. Till vår kund söker vi nu en HR- koordinator på heltid till deras HR- team. I rollen kommer du huvudsakligen arbeta med fokus på att stödja organisationen inom personal- och utbildningssamordning samt hantera löpande personaladministration. I rollen arbetar du med följande arbetsuppgifter:
  • Samordning av kurser, utbildningar och andra HR-processer
  • Leda och administrera personal- och utbildningsuppdrag, tex. medarbetarundersökning, kompetenskartläggning m.m
  • Personaladministration och löpande registreringar
  • Superuser och registervård
  • Delta i förbättringsarbeten
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd via StudentConsulting och arbetar hos vår kund i Solna. Uppdraget beräknas starta omgående och inleds med en 6 månaders provanställning med chans till förlängning. Uppdraget är förlagt under kontorstider, måndag - fredag kl. 08.00 - 16.30. Vid start av uppdraget ges en introduktion.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har 1 - 2 års erfarenhet inom HR-området samt besitter en eftergymnasial utbildning med HR och personalinriktning, alternativt besitter motsvarande erfarenhet och kompetens inom HR. Vi ser gärna att du har arbetat i HR-system samt har goda kunskaper inom Word, Excel och Outlook.

För att passa in i rollen är du noggrann och positiv. Vidare har du en god administrativ vana och en god samarbetsförmåga. I arbetet som HR- koordinator krävs det att du är strukturerad, prestigelös och som person självgående med förmåga att se vad som behövs göras då arbetet omfattar olika områden. Krav för tjänsten är att du behärskar flytande svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Passar beskrivningen in på dig? Sök tjänsten redan idag, då urval sker löpande.

Sökord: HR-konsult, Personaladministration, HR, HR- koordinator

Sökord: HR-konsult, Personaladministration, HR, HR- koordinator
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 19 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com