HR-administratör sökes omgående för internationellt bolag!

HR-administratör sökes omgående för internationellt bolag!

Har du tidigare erfarenhet av HR-arbete och drivs av att kunna erbjuda god service? Är du en teamplayer som trivs med att arbeta strukturerat och organiserat? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu för vår kunds räkning en engagerad och serviceinriktad HR-administratör. I rollen kommer du att vara en del utav vår kunds HR-avdelning som är ett härligt och glatt team med stor variation på arbetsuppgifter på ett stort och internationellt bolag . Till din hjälp kommer du att arbeta utefter tydliga- och fastställda rutiner samt använda dig utav ärendehanteringssystemet ServiceNow och HR-systemet TMS.

Dina arbetsuppgifter som HR-administratör innefattar bland annat:
  • Hantera inkommande supportärenden inom HR över telefon och mail
  • Hantera enklare ärenden kring lönefrågor
  • Registrering av nyanställningar
  • Utfärdande av anställningsavtal, arbetsgivarintyg, AFA-anmälan och övrig administrering
  • Arkivering och visst bevakningsarbete
Uppdraget innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras kontor i Solna. Arbetstiderna är förlagda under vardagar under dagtid. Tjänsten startar omgående så snart vi hittat rätt kandidat och löper fram till 31/8 2020, med viss chans till förlängning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har utbildning inom HR/PA samt att du gärna har tidigare arbetserfarenhet inom HR- och lönefrågor. Har du tidigare arbetat inom kundservice är det ett plus då du i rollen kommer att supportera dina kollegor över telefon och mail, men det är inget krav. Du kommer att arbeta tätt med ditt team och det är därför viktigt att du har en god samarbetsförmåga samt att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du trivs med att arbeta med flexibilitet i ett högt tempo då du kan komma att behöva växla snabbt mellan de olika arbetsuppgifterna. Vidare har du god systemvana samt goda kunskaper i svenska- och engelska i tal och skrift. Låter det här som något för dig? Ta då chansen och ansök redan idag! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com