Flexibel bilvårdare till Hertz i Solna!

Flexibel bilvårdare till Hertz i Solna!

Vi söker dig som är studerande och vill ha ett meriterande extrajobb. Om du dessutom är noggrann, effektiv och trivs med ett fysiskt arbete så har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi dig som vill ha ett spännande extrajobb inom biluthyrning där du kommer att arbeta som bilvårdare hos Hertz i Solna.

Som bilvårdare på Hertz tar du hand om de hyrbilar som kunderna lämnar. Du kommer att utföra skadekontroller på bilarna samt tvätta dom utvändigt och invändigt. Arbetet innefattar även påfyllning av spolarvätska, kontroll av olja samt däcktryck och tankning av bilen.

Arbetstiderna är främst förlagda under vardagar mellan 09-18. Du förväntas kunna jobba minst 2 pass i veckan.

Hertz är ett av världens ledande företag inom biluthyrning där du som anställd dagligen möter både nationella och internationella kunder som hämtar eller lämnar sina hyrbilar på stationen. Som bilvårdare hos Hertz kommer du att arbeta i en rolig arbetsmiljö tillsammans med engagerade kollegor.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du kommer att bli anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund Hertz i Solna.

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav:
  • trivs med att arbeta efter bestämda rutiner och som arbetar effektivt utan att tappa noggrannheten.
  • är i god fysisk form
  • har B-körkort med minst 1 års körvana
  • är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som kommer att fortgå minst 1 år framöver
  • har ett genuint intresse för arbetsuppgifterna med grundläggande kunskaper om bilar
* tillgänglig för minst två pass på vardagar
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com