Flerspråkig Kundservicemedarbetare inom NEB sökes till SAS!

Flerspråkig Kundservicemedarbetare inom NEB sökes till SAS!

Har du språkkunskaper inom norska, danska eller tyska? Drivs du av att leverera service i världsklass och är duktig på att kommunicera i textform? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu kundservicemedarbetare inom NEB omgående till SAS. SAS, Scandinavian Airlines, är Skandinaviens ledande flygbolag med en marknadsandel om ca en tredjedel av alla flygresor på marknaden. Varje år reser nästan 30 miljoner resenärer med SAS till destinationer i Europa, USA och Asien. SAS är medlem i Star Alliance, världens största flygbolagsallians bestående av 28 flygbolag från olika delar av världen. Tillsammans erbjuder flygbolagen sina resenärer 1300 destinationer i över 193 länder runt om i världen.

Nu söker vi för SAS räkning dig som vill arbeta och utvecklas inom NEB kundtjänst. NEB står för National Enforcement Bodies vilket är tillsynsmyndigheter runt om i Europa som säkerställer att flygbolagen följer gällande passagerarförordning. Allmänna reklamationsnämnden är Sveriges NEB och varje europeiskt land har en egen motsvarighet. I denna roll kommer dina dagliga arbetsuppgifter bestå av följande:
  • Diarieföra och registrera inkomna ärenden hos NEB och domstol
  • Hantera och försvara ärenden som går vidare till tillsynsmyndigheter runt om i Europa
  • Hantera och försvara ärenden som går vidare till domstolar runt om i Europa.
  • Sköta förlikningar i ärenden som inte ska drivas vidare
  • Göra utbetalningar i ovanstående ärenden
  • Övriga administrativa uppgifter som ingår i ärendehantering
Du kommer att arbeta som konsult och vara anställd av oss på StudentConsulting. Du förväntas vara tillgänglig på minst 50% om du är i slutet av dina studier, annars krävs det att du arbetat heltid. Tjänsten förväntas starta så snart vi har hittat rätt kandidat. Uppdraget förväntas löpa på cirka fyra månader med chans till förlängning därefter.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har språkliga kunskaper inom norska, danska eller tyska. Det är meriterande om du är nyexaminerad jurist eller i slutet av dina juridikstudier. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du finns tillgänglig omgående och minst fyra månader framåt. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet från administration eller kundtjänst. Roller kräver även att du är har kunskaper inom Officepaketet.

Som person ser vi att du är mycket serviceinriktad, effektiv, driven och en god relationsskapare. För att lyckas i denna tjänst krävs att du går i mål med dina uppgifter, är initiativtagande och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. En förutsättning är också att du är stresstålig, strukturerad och har en administrativ ådra.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 feb 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com