Finsktalande Ekonomiassistent sökes till internationellt bolag!

Finsktalande Ekonomiassistent sökes till internationellt bolag!

Studerar du ekonomi och vill få mer erfarenhet inom ekonomi? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent. Arbetsuppgifterna kommer till en början avse faktura-, mail och påminnelsehantering. För rätt person finns det stora möjligheter att få utökade arbetsuppgifter. Du kommer hantera ärenden från Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras fina kontor i Solna. Uppdraget är på deltid, ca 2 dagar i veckan, med start i oktober. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet eller högskola och som har minst två år kvar av dina studier. För att vara aktuell för tjänsten är det ett krav att du talar och skriver finska och engelska. Vi ser gärna att du även har någon form av arbetslivserfarenhet sedan tidigare. Som person är du kommunikativ, noggrann och kan snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vidare är du prestigelös och självständig samtidigt som du har en god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i Officepaketet och räds inte för att hantera de nordiska språken. Är det Dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga på Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!

Sökord: deltid, ekonomi, ekonomiassistent

Sökord: deltid, ekonomi, ekonomiassistent
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 sept 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com