Erfaren Skadereglerare sökes till Sedgwick i Solna!

Erfaren Skadereglerare sökes till Sedgwick i Solna!

Är du en social och driven person som besitter tidigare erfarenhet inom skadereglering? Vill du vara del av ett internationellt ledande bolag i sin tillväxtfas? Då har vi rätt tjänst för just dig!

Information om uppdraget:

Vår kund Sedgwick grundades år 1969 och har sedan dess vuxit till en ledande global leverantör med nästan 27 000 kollegor, fördelade över 65 länder . Sedgwick Sverige består av 35 medarbetare fördelat på två kontor, Stockholm och Göteborg. Via innovativ produktutveckling, organisk affärsutveckling och strategiska förvärv fortsätter Sedgwicks produktutbud att utvecklas utöver skadehantering för att möta det nuvarande och framtida behovet för deras kunder.

För Sedgwicks räkning söker vi nu en Skadereglerare som kommer att vara del av ett team bestående av tolv medarbetare. I rollen kommer du att tillhöra egendomsgruppen. Det krävs att du har en teamkänsla då deras erfarna medarbetare stöttar upp varandra och arbetar över avdelningsgränserna vid behov. Som skadereglerare är du en öppen person som är villig att lära dig samt knyta kontakter för att bygga upp din egen skadestock. Du driver dina ärenden från början till slut och har kontakt med försäkringstagaren via mail och telefon. Dina dagliga arbetsuppgifter kommer framförallt att bestå av följande:
  • Självständigt skadereglera egendomsskador utifrån gällande villkor
  • Hantera flera olika uppdragsgivare med olika villkor
  • Arbeta i flera olika skadesystem
  • Skriva rapporter på både svenska och engelska
  • Kontakt med uppdragsgivare, försäkringstagare och mäklare per mail och telefon
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Sedgwick. Arbetet är på heltid och förlagt måndag till fredag med kontorstider. Sedgwick har sitt kontor i Solna och tjänsten startar så fort vi har hittat rätt person. Har du några ytterligare funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elin, ansvarig rekryterare på elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har minst fem års arbetslivserfarenhet av skadereglering. Det krävs att du har arbetat med egendoms- samt företagsskador och är van vid att skriva rapporter både på svenska samt engelska. Du trivs i en roll med daglig kundkontakt och drivs av att få lära dig nya system och arbetssätt. Som person är du flexibel och ödmjuk samt motiveras av att arbeta inom ett team. Du är en lagspelare som är nyfiken med en stor drivkraft. Låter detta som en beskrivning av dig? Ansök redan idag! Urval sker löpande.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com