Erfaren Redovisningsekonom sökes till vår kund i Solna!

Erfaren Redovisningsekonom sökes till vår kund i Solna!

Har du 2-5 års erfarenhet av redovisning? Vill du arbeta på ett bolag där du kan göra stor skillnad och vara med och påverka? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är en av Europas ledande tillverkare av isolerings- & förpackningsmaterial. De kontrollerar hela kedjan från råvara till färdig produkt. För vår kunds räkning söker vi nu en Redovisningekonom till deras ekonomiavdelning i Solna.

I rollen som Redovisningsekonom ansvar du för den ekonomiska rapporteringen i företaget med ett stort ansvar gentemot bolaget. Du förväntas vara den person som kan dela med dig av din kunskap till teamet. Att man är handlingskraftig och initiativrik är något vi värdesätter högt. Du kommer att få arbeta med löpande bokföring, vara ansvarig över Kund- och Leverantörskontra, redovisa budgetering samt rapportering. Vidare arbetar du med månads- och årsbokslut, momsdeklarationer samt ansvara över myndighetskontakter. Tjänsten kommer att bestå av både rutinarbete samt variation.

I rollen som Redovisningsekonom:
  • Löpande bokföring
  • Kund- och Leverantörsreskontror
  • Avstämningar
  • Momsredovisningar/Skattedeklarationer
  • Budgetering
  • Rapportering
  • Myndighetskontakter
  • Månadsbokslut
  • Årsbokslut
  • Momsdeklarationer
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos vår kund där StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. Tjänsten inleds med en provanställning på 6 månader som avser att övergå till en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är normal kontorstid, måndag-fredag. Du är varmt välkommen att maila ansvarig rekryterare om du har några frågor: elin.radgren@studentconsulting.com.

Detta söker vi:

Vi söker dig med 2-5 års erfarenhet av redovisning och det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Arbetet kräver förutom goda kunskaper i MS Office, mycket goda kunskaper i svenska och grundläggande kunskaper i engelska. Det är meriterande med erfarenhet av Visma. Du är en flexibel, prestigelös och stresstålig person som gärna hjälper och avlastar dina kollegor på ekonomiavdelningen. Du trivs med en arbetssituation som innehåller både rutinarbete och variation. Du är dessutom noggrann, initiativrik och har en förmåga till att självständigt lägga upp och planera ditt arbete.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se