Ekonomiassistent sökes till välkänt bolag i Solna!

Ekonomiassistent sökes till välkänt bolag i Solna!

Kan du bidra med god service och är du intresserad av ekonomi? Vill du få chansen att erhålla meriterande erfarenheter inom ett välkänt bolag i Solna? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu för vår kunds räkning en självgående och kommunikativ ekonomiassistent där du kommer vara en del av ett engagerat och härligt team. Du kommer att ingå i den grupp som hanterar bolagets e-fakturor och arbetet kommer dels omfattas av;
  • Mail- och telefonkontakt med leverantörer
  • Tekniska problemlösningar
  • Ärendehantering
  • Proaktivt arbete för att effektivisera
  • Arbete i bland annat Basware
I din roll kommer du hantera ärenden från Sverige, Norge, Finland och Danmark. För rätt person finns det viss möjlighet till utökade arbetsuppgifter. Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund på deras fina kontor i Solna. Uppdraget beräknas starta omgående och löper på i sex månader med chans till förläning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har avklarat något utbildning inom ekonomi och har erfarenhet av att ha arbetat med E-fakturor i AP. För vår kund är det viktigast hur du är som person. Du ska vara analytisk, självgående och driven. Vidare ska du vara serviceminded, supportinriktad och en teamplayer. Du ska inte vara främmande för att hantera engelska och de nordiska språken. Är det Dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga på Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag!

Sökord: heltid, AP, Ekonomi, Ekonomiassistent

Sökord: heltid, AP, Ekonomi, Ekonomiassistent
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 17 dec 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com