Ekonomiassistent sökes för heltidsuppdrag inom kundreskontra!

Ekonomiassistent sökes för heltidsuppdrag inom kundreskontra!

Söker du efter ett heltidsjobb inom ekonomi och har erfarenhet inom kund- eller leverantörsreskontra? Är du driven, lättlärd och ambitiös? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är världsledande inom operationell billeasing och en av de internationellt ledande aktörerna inom fleet management. För närvarande har dem kontor i över 30 länder fördelade på fyra kontinenter. Verksamheten i Sverige startade 1995 och är idag marknadsledande inom operationell leasing. Vår kund erbjuder kompletta kostnadseffektiva lösningar för förvaltning, drift, finansiering, övervakning och kontroll av bolagets bilar för privat såsom offentlig sektor. Dessutom erbjuder vår kund praktiska tjänster såsom underhåll/reparationer, försäkring, hyrbilar, bränslekort samt omfattande råd om vagnparken. Företaget söker nu en ekonomiassistent inom kundreskontra till sin finansavdelning.

I rollen som ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter dels innefatta;
  • Kund & faktureringslinkar
  • Bokning av Bg-filer
  • Bokning av internationella samt nationella bankinsättningar
  • Avstämning av Bankkonton LPSE & LPSS
  • Manuel fakturering
  • Påminnelse och inkassohantering
  • Hantering av kontantutlägg
  • Svara på fakturarelaterade frågor från kunder
  • Samt övriga ekonomirelaterade uppgifter
Tjänsten är på heltid och beräknas starta omgående. Anställningen inleds som ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och arbetar på kundens kontor i Solna. Uppdraget inleds med en provanställning på 6 månader med chans till förlängning. Kontorstider tillämpas.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha tidigare erfarenhet att arbeta med kund- eller leverantörsreskontra. Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av arbete inom leasing. Vidare ska du ha goda kunskaper i Excell och NAV samt kunskap om indrivning av skulder och inkassolagen. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom service då arbetet innefattar en del kundkontakt. Som person ser vi gärna att du är ambitiös, noggrann, lättlärd och driven. Du trivs med förändringar och tycker om utmaningar. Du har även mycket god förståelse för svenska och engelska i tal och skrift. Uppdraget beräknas starta så fort vi hittat rätt kandidat, sök därför tjänsten redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com