Driven projektassistent sökes till Swedish Fika/ M-Invest

Driven projektassistent sökes till Swedish Fika/ M-Invest

Vi söker en driven och ansvarstagande student på deltid til rollen som projektassistent. För att passa i denna rollen bör du ha erfarenhet av att driva något typ av projekt samt motiveras av ansvar och individuell utveckling!

Information om uppdraget:

Rollen som projektassistent hos Swedish Fika/ M-Invest kommer att vara bred, flexibel och kreativ med möjlighet att testa på arbetsuppgifter inom många olika områden. Initiala projekt som kommer att pågå är uppbygnationen av företagets hemsida samt framtagandet av nya produkter till företagets produktportfölj.

I projektet för framtagandet av hemsidan handlar det om att ta fram en ny hemsida från ax till limpa. Detta inkluderar sourcing, hitta leverantörer, skissa på hur den ska se ut samt implementera den. Projektet som rör produktutveckling inkluderar att ta fram förslag på nya produkter, kontakta leverantörer, ta fram prototyper, sitta med designers, ta emot offerter etc.
Utöver detta kommer det dyka upp nya projekt och arbetsuppgifter inom såväl Sverige som utomlands.

Övriga arbetsuppgifter som kan förekomma:
  • Kunduppföljning
  • Delta i kundmöten, både via telefon och fysiskt möte
  • Orderhantering & korordinering av supply aktiviteter
  • Projekt-administration
  • Planera och representera företag på events
Initialt kommer tjänsten att vara förlagd en arbetsdag i veckan 8-17 med ambitionen att på sikt öka till 2 pass per vecka. Detta är ett bemanningsuppdag vilket innebär att du kommer att bli anställd hos Studentconsulting men arbeta ute hos vår kund i centrala Stockholm.

Detta söker vi:

I rollen som projektassistent söker vi dig med driv och engagemang. Du trivs i en miljö där du själv får strukturera upp ditt arbete och ta ett stort ansvar.
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom business-to-business, har god vana att hantera kunder samt kan visa på ansvar och tidigare erfarenhet av att driva något typ av projekt. Du har goda kunskaper inom officepaketet. Det är en fördel om du har grundläggande teknisk förståelse samt är prestigelös. Du ser vad som behöver göras och får det gjort inom givla tidsramar.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 22 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com