Controller och redovisningsekonom sökes till kund i Solna!

Controller och redovisningsekonom sökes till kund i Solna!

Är du självgående och strukturerad? Har du några års erfarenhet av en roll som controller eller redovisningsekonom? Då kan vi ha rollerna för dig!

Information om uppdraget:

För kunds räkning söker vi nu både en Redovisningsekonom, en Credit Controller och en Finance Controller, där du kommer arbeta på deras kontor i Solna. Vi söker efter er som drivs av att vara med på kundens förändringsresa där du kommer ha möjlighet att sätta upp ramar och utveckla deras arbetssätt. Du motiveras av att utveckla processer och att arbeta självständigt.

Kort information om respektive roll:
I rollen som Redovisningsekonom kommer du arbeta med momsredovisning, momsdeklaration, kassaavstämning mot butik såväl som du kommer ha kontakt med Skatteverket och banker.

I rollen som Credit Controller kommer du arbeta med kundreskontra, mailkontakt med kunder, hantera avskrivningar samt vara en expertkontakt för kollegorna på kontoret i Rumänien och fungera som stöttning vid mer komplexa ärenden.

I rollen som Finance Controller kommer du att vara en nyckelperson i bokslutsarbetet varje månad, där du kommer uppdatera bokslutsschema och balansschema, säkerhetsställa att det är korrekta belopp samt att lagar och regler följs.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med start omgående. Uppdraget innebär att du är anställd av oss på StudentConsulting men arbetar som konsult hos vår kund där du efter 6 månader går över i en tillsvidareanställning hos vår kund. Viss chans till att bli direkt anställd hos kund finns.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har 3-5 års erfarenhet som controller eller redovisningsekonom. Som person är du självgående, driven, strukturerad, har skinn på näsan och räds inte av att utmana bolagets verksamhet. Vidare har du mycket goda kunskaper i Office-paketet såväl som erfarenheter av systemet M3 är meriterande. Du behärskar det svenska och engelska språken flytande både i tal och skrift. Stämmer ovan beskrivning in på dig? Ansök då tjänsten omgående! Urvalet och intervjuer sker löpande.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi, Controller, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se