Business Analyst sökes för direktrekrytering till Air France-KLM!

Business Analyst sökes för direktrekrytering till Air France-KLM!

Har du en avslutad examen inom ekonomi och ett stort intresse för siffror och analysering? Vill du arbeta på ett internationellt bolag och har intresse för flyg- och resebranschen? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vår kund är Air France-KLM och de beskriver sitt företag enligt följande:
"Air France-KLM operates 566 weekly flights from 15 destinations in Norway, Finland, Denmark and Sweden providing access to the hubs of Amsterdam Schiphol and Paris Charles De Gaulle. From the hubs the company provides an excellent network to worldwide destinations. The company has a long and rich history in the region and is a strong and well established brand."

Air France-KLMs huvudkontor för North Europe är placerat i Solna där du sitter i ett modernt, ljust och aktivitetsbaserat kontor med fokus på hälsoinriktad arbetsmiljö. Detta innebär bland annat att företaget erbjuder sina anställda friskvårdsbidrag, möjlighet att ta del av friskvårdsaktiviteter på arbetstid samt kostnadsfri träning på det lokala gymmet i huset. Som anställd får du även ta del av flygförmåner samt har god möjlighet till utveckling och utbildning internt.

Som Business Analyst kommer du att vara en del av företagets ekonomiavdelning och du rapporterar till Finance Controller. Du kommer att ansvara för företagets finansiella rapportering som bland annat inkluderar månatliga prognoser, analysering och sammanställning av rapporter som skickas till bolagets huvudkontor i Paris och Amsterdam. Du kommer även att ha hand om bolagets kommersiella rapportering som bland annat inkluderar a KPI- och strategiska analyser. I övrigt kommer en stor del utav arbetat innebära hantering av diverse ärenden och förfrågningar från interna kollegor.
Koncernspråket är engelska och största delen av all kommunikation sker på engelska.

Tjänsten är en direktrekrytering till Air France-KLM vilket innebär att du blir anställd av vår kund med kontor i Solna strand, men StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen. I rollen kommer du att arbeta vardagar under kontorstider med möjlighet till flex. Vissa resor kan förekomma i tjänsten. För att vara aktuell i rekryteringsprocessen är det ett krav att du har genomfört StudentConsultings tre personlighetstester. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi/business. För att trivas i rollen är det viktigt att du har ett stort intresse för siffror och analysera data. Du har erfarenhet av en motsvarande analytisk roll sedan tidigare. Som person är du kommunikativ, talar och skriver engelska obehindrat och har avancerade kunskaper i Excel. Har du någon tidigare erfarenhet från systemen Qlikview och SAP är det också meriterande men inget krav. Passar detta in på dig? Skicka in din ansökan på engelska till StudentConsulting redan idag! Urval sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com