Administrativ logistikkoordinator sökes till Solna!

Administrativ logistikkoordinator sökes till Solna!

Är du en positiv person och är administrativ lagd? Gillar du att arbeta i högt tempo och samtidigt håller en hög service? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi en pigg och glad person med drivet att utvecklas hos ett mindre företag inom logistik. Xella International är, med hänvisning till flera källor, världens ledande leverantör av byggmaterial i lättbetong och kalksten.

Som administrativ logistikkoordinator kommer du att arbeta med orderhantering från offert till faktura i affärssystemet SAP. Du kommer att säkerställa att kunder får korrekt beställningar inom rätt tidsram. Det är viktigt att du håller en hög servicenivå eftersom tjänsten innebär ett nära samarbete mot företagets kunder. Kunder kan vara allt från privatpersoner till byggbolag och du kommer att ha nära kontakt med fabriker i Polen och Tyskland.

Xella erbjuder ett brett arbetsområde och stora möjligheter att växa och utvecklas i rollen. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Xella International med kontor i Solna. Arbetstiderna är förlagda under kontorstid måndag - fredag.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla följande krav:
  • Goda datakunskaper
  • God svenska och engelska i både tal och skrift
  • Du ska kunna hålla en hög servicenivå
  • Strukturerad och ordningsam
Meriterande om du pratar polska eller tyska samt om du har arbetat inom affärssystemet SAP.

Är du den drivna och pigga logistikkoordinatorn vi söker? Skicka in en ansökan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Sökord: Administrativ, koordinator, logistikkoordinator, logistik

Om arbetsgivaren:

Xella International är, med hänvisning till flera källor, världens ledande leverantör av byggmaterial i lättbetong och kalksandsten. Med ett brett sortiment av isoleringsplattor, bärande väggar, mellanväggar, balkar, tak- och bjälklagselement kan du få allt byggmaterial till hela råhuset från oss. Xella International har, utöver Ytong och Silka, fler starka varumärken; Multipor och Hebel.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande 
rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi 10 000+ tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se