Administratör på deltid sökes till spännande uppdrag!

Administratör på deltid sökes till spännande uppdrag!

Är du under pågående studier och söker ett administrativt arbete? Vill du få möjlighet att dra nytta av din nyfikenhet och driv i ett spännande bolag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en administratör på deltid till vår kund i Solna. Vår kund är ett internationellt bolag som utvecklar organisationer och människor att uppnå framgång inom försäljning och ledarskap. De erbjuder bland annat utbildning, konsulttjänster och research. Vår kund har sedan en tid tillbaka implementerat ett helt nytt system och behöver nu stöttning av en administratör som kan säkerställa att det nya systemet uppdateras med diverse uppgifter kopplat till respektive projekt.

Som Administratör hos vår kund kommer du att erbjudas en spännande roll vid sidan av dina studier. Du kommer i huvudsak att ha hand om faktureringen och ansvara för att både de nya och tidigare systemen hålls uppdaterade med fakturor och kostnader på projektnivå. I rollen kommer du att arbeta nära bolagets ekonomichef.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
  • Hålla koll på fakturering i samband med nedstängda projekt
  • Arbeta i ekonomisystem med projekt och avstämningar
  • Se över processer och underhålla ekonomisystem
  • Agera administrativ support gentemot konsulter
  • Skicka fakturor och påminnelser
  • Säkerställa att systemen hålls uppdaterade med projektkostnader
  • Planera scheman
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos vår kund i Solna. Du förväntas arbeta 1-2 dagar i veckan vid sidan av dina studier. Uppdraget startar så snart som möjligt och löper minst 6 mån framåt med viss chans till förlängning.

Detta söker vi:

För denna tjänst söker vi dig som studerar på minst 50%. Du har även ett intresse av att arbeta i system och har systemvana sedan tidigare, allra helst från CRM men det är inget krav. För att passa i rollen ser vi att du trivs med att arbeta strukturerat och planerar din arbetstid väl. Vidare är du nyfiken, flexibel och drivs utav resultat. Du är flytande i svenska och engelska och van att arbeta i Office-paketet. Låter tjänsten intressant? Sök redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 12 dec 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com