Marknadskoordinator

Marknadskoordinator

Marknadskoordinator på Story House Egmont i Solna
Story House Egmont (tidigare Egmont Publishing) är ett av Nordens ledande mediabolag. Vi söker nu en marknadskoordinator till vårt affärsområde Consumer Magazines. Vi söker dig som tycker om varierade arbetsuppgifter och som vill utvecklas inom mediebranschen. Som marknadskoordinator stödjer du dina kollegor på marknadsavdelningen i det dagliga arbetet och dina viktigaste uppgifter och ansvarsområden är:

Produktion av marknadsföringsmaterial
Du kommer att ha ansvar för flera av våra marknadsaktiviteter i både traditionella och digitala kanaler, där tyngdpunkten ligger på att hitta nya prenumeranter till våra tidningar. Utifrån en marknadsplan som sätts av marknadsansvarig kommer du, med hjälp av formgivare, att ta fram material och genomföra marknadsaktiviteter för hela vår portfölj av titlar. Kampanjarbetet kräver både ordningssinne och en kreativ ådra, med bra känsla för både bild och text.


Stöd till marknadsansvariga och koordinering av projekt

Du kommer ha en central roll i många avdelningsövergripande arbetsuppgifter och projekt. Det innebär bland annat att du kommer att få samla in, koordinera och sammanställa information med syfte att förse marknadsansvariga med underlag och verktyg som kan underlätta arbetet och optimera affären för de olika varumärkena. Detta kräver att du är duktig på att planera och självständigt söka information. Du har lätt för att kommunicera, tar egna initiativ och trivs med att vara "spindeln i nätet".

Vi söker dig som är driven och strukturerad!
  • Du har en akademisk utbildning inom ekonomi, marknadsföring eller liknande alternativt 1-2 års arbetslivserfarenhet från en liknande roll
  • Du är strukturerad och kan effektivt ta dig an både kreativa och administrativa uppgifter
  • Du är bra på att kommunicera och har lätt för att samarbeta i ett team
  • Du har ett genuint intresse av mediebranschen
  • Sist men inte minst är du driven, engagerad och vill utvecklas i din roll!
Bli en del av vårt team!
Du kommer att ingå i affärsområdet Consumer Magazines och rapportera till Head of Marketing. Tjänsten är tillsvidare med en sex månaders provanställning. Placering är på vårt kontor i Solna. Tidpunkt för tillträde kan diskuteras men vi ser positivt på om du kan börja relativt omgående.

Vill du ha ytterligare information avseende tjänsten, vänligen kontakta Head of Marketing för Consumer Magazines, Anna Bergelin på 0761-95 55 58. Urvalet sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag den 26 september, så vänta inte med din ansökan! Besök gärna storyhouseegmont.se för mer information.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 sept 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Story House Egmont är ett av Nordens ledande och mest traditionsrika medieföretag. Vi är passionerade historieberättare och står bakom några av landets populäraste varumärken. Inom våra tre huvudområden – Media, E-commerce och Agencies – utvecklar vi engagerande innehåll, högkvalitativa produkter, innovativa tjänster och personliga mötesplatser. Vår ägare är den nordiska mediekoncernen Egmont tillsammans med Nordisk Film, TV 2 i Norge och det danska bokförlaget Lindhardt og Ringhof. Egmont är en stiftelse som varje år delar ut en stor del av sitt överskott för att stötta utsatta barn och ungdomar.

We bring stories to life.