Servicerådgivare till Bavaria Solna

Servicerådgivare till Bavaria Solna

Nu rekryterar Starfinder AB ytterligare en servicerådgivare till Bavaria i Solna.

Arbetsuppgifter
Vill du bidra med din erfarenhet och dina kunskaper inom kundvård och service. Drivs du av att påverka, effektivisera och förbättra processer. Då är detta rollen för dig, ta nästa steg och väx med Bavaria i Solna.

I samarbete med dina kollegor i fronten kommer du att driva och utveckla kundserviceprocessen för kundmottagningen. Detta för att säkerställa effektivitet så att en förstklassig service erbjuds kunderna.

I arbetsuppgifterna ingår servicerådgivning till kund, behovsförsäljning samt inbokning och planering av verkstadsarbetet. Du kommer även ha ansvar för reklamationer i samband med verkstadsarbeten och vid försäljning av reservdelar och tillbehör.

Din profil
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av arbete inom kundmottagning, dels servicerådgivning dels inom telefoni. Har du arbetat inom reservdelar är detta meriterande. Du har B-körkort och gymnasial utbildning, gärna med fordonsinriktning.

Svenska och engelska behärskar du i både tal och skrift och det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat i affärssystemet Kobra.

Det kommer läggas stor vikt vid personliga egenskaper i rekryteringen. Fokus ligger hos kunden och att tillgodose deras behov genom ett professionellt bemötande, vi ordnar alla – alltid. Egenskaper som också efterfrågas är att man är ansvarsfull och problemlösande. Arbetet fordrar att du är strukturerad och trivs med varierande uppgifter och stundtals ett högt tempo. Vi arbetar med teamkänsla där vi stöttar och hjälper varandra.

Ansökan och tillträde
Start för tjänsten är snarast möjligt. Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Starfinder och rekryterare Malin Dunder, 076 777 67 62. Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar till tjänsten tas endast emot via annonsen.

Välkommen med din ansökan, den här chansen vill du inte missa!
Mer info
Telefon 076 777 67 62
Område Solna
Yrkesroll Fordon, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.starfinder.se
Sista ansökningsdag 9 maj 2020 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bavaria startades upp i Norge för 22 år sedan med en vision att förändra kundbemötandet i branschen. Grundarna ville mötas av entusiastiska och engagerade säljare, servicemottagare och mekaniker. De förväntade sig mer än vad som erbjöds. Mycket mer. Därför grundade de Bavaria. Idag är Bavaria en av Nordens ledande återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kundupplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Bavaria är en del av Hedin Bil-koncernen som är ett familjeföretag grundat 1985 under namnet Hedin Bil. Hedin Bil är en av de största bilåterförsäljarna i Norden med 2 700 medarbetare. I.A. Hedin Bil driver sin verksamhet på 100 bilanläggningar i Sverige, Norge och Belgien och är återförsäljare för 28 bilmärken. Läs mer om oss på www.bavariabil.se