Butikssäljare Extra varannan helg, Stadium Solna

Butikssäljare Extra varannan helg, Stadium Solna

Vi söker en engagerad och ansvarsfull Säljare med mycket energi!

Som säljare på Stadium är din huvuduppgift att finnas till för kunden. Lyssna, uppfylla behov, överföra kunskap, inspirera och sälja. Som Säljare är du aktiv i den personliga försäljningen på alla våra avdelningar. I ditt jobb ingår även kassaarbete samt att se till att butiken är fräsch, inspirerande och välfylld med varor.

Vi kommunicerar främst via mail så håll utkik efter information i din inkorg. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Provanställning tillämpas.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är öppen och framåt med en stark egen drivkraft. Du tycker om att jobba med försäljning och människor och trivs med att ha en roll där du är flexibel och stresstålig. Det är viktigt att du fokuserar på försäljning och ser en potentiell kund i varje besökare. För att trivas hos oss bör du vara en positiv lagspelare som gillar när det händer mycket. Vi ser att du har goda kunskaper om och ett stort intresse för butikens sortiment. Om du är kunnig inom skor ser vi det som ett stort plus. För dig är det en sport att ge kunden det lilla extra.

Som en del i rekryteringsprocessen kan du komma att få genomföra ett personlighetstest som är anpassat för tjänsten. Det innebär att du eventuellt behöver avsätta ca 30 minuter för detta i samband med din ansökan. Läs mer om hur vi arbetar med tester på vår karriärsida: http://karriar.stadium.se/

Vi kommunicerar främst via mail så håll utkik efter information i din inkorg. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa.

Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.