Senior Buyer, Stadium Outlet

Senior Buyer, Stadium Outlet


Är du vår nya Senior Buyer?


Älskar du sport och sportprodukter? Vill du jobba på Sveriges mest spännande inköpsavdelning och vara med och aktivera världen? Just nu söker vi en Senior Buyer med ansvar för att förhandla och köpa in hårda produkter från våra olika leverantörer till vårt Stadium Outlet-koncept. Det du inte vet om innebandy, alpint eller cykel är knappt värt att veta.

Du vet att du har lyckats med ditt jobb när du får höra från dina vänner, från dina vänners vänner och från folk i största allmänhet att de älskar att handla på Stadium Outlet! För det är precis det du ska skapa - en känsla för besökaren (och butikschefen) att Stadium Outlet alltid har rätt grejer och rätt volymer i rätt tid. Detta kräver att du har järnkoll på marknaden och kundernas efterfrågan på din kategori.

Som Senior Buyer på Stadium Outlet kommer du, tillsammans med övriga i inköpsteamet och inom ramarna för våra sortimentsstrategier, ansvara för val av leverantörer och produkter samt fatta beslut / förhandla om produktens inköpspris och volym. Du är ansvarig för orderläggning av planerat sortiment och säkerställer produktens kvalitet och funktion. Du utför leveransbevakning och provhantering samt kommunicerar detta till berörda parter.


Din profil

Du älskar att göra bra affärer, du förhandlar tufft och tänker långsiktigt på relationen med dina leverantörer. Givetvis är du bekväm i konsten att räkna på vilka volymer vi behöver för att möta försäljningskraven på dina områden. Som senior inköpare måste din förmåga att hålla ihop helheten vara sylvass - du driver din kategori med samma fingertoppskänsla som du säkert redan har gjort under de senaste åren hos dina tidigare arbetsgivare. Du är utbildad inköpare, ekonom eller liknande på högskolenivå alternativt att du har skaffat dig motsvarande kunskaper genom många års arbete med kvalificerat inköp.

Vi behöver knappast förtydliga att sport och produkt är en stor del av ditt liv, att du har stora kontaktytor och att du är en team-player uti fingerspetsarna med mycket god känsla för trender i sport och sportmode. Du har en stark känsla för service, är noggrann och har förmågan att arbeta strukturerat även när tempot är högt.

Känner du dig träffad av detta? Vet du att du är den vi letar efter? I så fall hoppas vi att du söker jobbet. I gengäld kan vi erbjuda dig:
  • Nytt fräscht kontor i Solna Business Park
  • Rättvis, marknadsmässig lön
  • Träningsbidrag
  • Tjänstepension
  • En arbetsplats där alla är välkomna
  • Personalrabatt
  • Möjligheter till utveckling och ökat ansvar
Kontakt
Vår rekryteringspartner Infinity HR ansvarar för processen. För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, vänligen kontakta Emil Nilsson Tel 070-559 11 92 eller Mårten Näsvall, marten.nasvall@infinityhr.se, Tel 070-370 01 45. Infinity HR's filosofi går ut på att hjälpa kunder att hitta Rätt person, med Rätt pannben, till Rätt position - viket medför att vi ser dem som vår självklara samarbetspartner vid rekrytering.OM FÖRETAGET


Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig?

Hos oss på Stadium och Stadium Outlet jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och laganda är några av de grundstenar som gjort att det lilla familjeföretaget från Norrköping blivit en av Nordens största sportkedjor. Men vi stannar inte där. Genom innovation och enkelhet fortsätter vi att utvecklas med nya koncept, fler produkter och varumärken på marknaden. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv.

Join the movement.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Stadium Outlet är ett bolag inom Stadiumkoncernen som driver lågprisbutiker inom sport och sportmode. Här säljer vi märkesvaror till priser som är 40 - 70 % lägre än marknadens normalpris. Vårt koncept är en viktig del i Stadiumkoncernens fortsatta utveckling. De senaste åren har det skett en kraftig expansion av konceptet och fler etableringar är planerade framöver.