Timvikarier Ulriksdalsskolan

Timvikarier Ulriksdalsskolan

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.Om arbetsplatsen

Ulriksdalsskolan är en modern och miljöcertifierad skola som öppnade hösten 2014. Skolan har kapacitet för ca 900 elever i åldrarna 6-16 år. Ulriksdal är en expansiv stadsdel i Solna med goda kommunikationer.

Vad innebär arbetet?

Vi söker dig som vill finnas på vår vikarielista för korttidsvikariat i skolklass eller på fritidshem. Det innebär att du blir kontaktad av oss när vi har behov av någon som kommer in och ersätter ordinarie personal vid kortare eller längre frånvaro.

Vem söker vi?

Tjänsten passar dig som är intresserad av ett flexibelt deltidsarbete. Kanske läser du till lärare eller fritidspedagog, har en annan sysselsättning och vill kombinera det med ett extrajobb på Ulriksdalsskolan. Oavsett anledning är du varmt välkommen att söka. Störst vikt kommer vi att lägga vid dina personliga egenskaper.

Har du tidgare arbetat inom skolans värld är det förstås meriterande men viktigast är den mognad och de ledaregenskaper som man behöver för att arbeta med elever individuellt och i grupp. Vi ser också gärna att du som söker är tydlig i din kommunikation, kan vara kreativ i arbetet och har en god samarbetsförmåga.

Vi är en modern skola med god stämning bland personal och elever, i skolan finns även verksamheter för Solna kulturskola, stadsbibliotek och fritidsverksamhet för mellanstadiet.

Mer information och ansökan

Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till bitr rektor Tina Nordgren (catharina.nordgren@solna.se) eller bitr rektor Katarina Hagman (katarina.hagman@solna.se).

Tjänsten är en vikarieanställning utan tidsomfattning med tillträde omgående. Vi kommer så snart som vi fått in din ansökan att kalla dig till ett möte för att ge dig vidare information för att sedan skriva upp dig på vår vikarielista enligt dina önskemål.

Du behöver skaffa ett registerutdrag från belastnignsregistret innan du kan börja (obligatorsikt för alla som ska arbeta inom skolan). Detta ansöker du om på Polisens hemsida och får det hemskickat inom någon vecka.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 29 nov 2018, vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Solna stad
Hemsida https://www.solna.se/
Sista ansökningsdag 29 nov (10 dagar kvar)