Sjuksköterska

Sjuksköterska

Är du sjuksköterska inom äldreomsorgen och vill arbeta i team med fler sjuksköterskekollegor? Då är Skoga rätt för dig!

Skoga Äldrecentrum ligger naturskönt med härlig trädgård i Huvudsta, Solna. Skoga äldrecentrum är ett kommunalt äldreboende med 100 lägenheter och ca 140 anställda.

Vår profil är trädgård, natur och utevistelse. Vi erbjuder våra boende en omväxlande vardag med såväl individuella som gemensamma aktiviteter exempelvis firande av högtider, filmvisningar, trädgårdscafé och träning. Det händer mycket på Skoga och det tycker vi är stimulerande och viktigt för våra boende.

Vilka är vi på Skoga äldrecentrum?

Skoga äldrecentrums personal består av en blandad arbetsgrupp gällande professioner, ålder och etnicitet. Vi brinner för det vi gör och sätter stor ära i att göra ett gott arbete.

Vad innebär arbetet och vad kan vi erbjuda dig?

Du får fem sjuksköterskekollegor som har dagliga möten och överrapporteringar. Du ingår i ett team på våningsplanet som består av undersköterskor och enhetschef. Du har övergripande omvårdnadsansvar för 20 st boende fördelat på 8 demensplatser och 12 omvårdnadsplatser. På kvällstid och helger ansvarar du för 100 boende inklusive växelvård och korttidsvård motsvarande 12 platser.

Vi har sjuksköterska på plats dygnet runt.

Du har ett nära samarbete med enhetschef, omsorgspersonal, paramedicinare och läkare samt nära dialog med boende och anhöriga/ närstående. I ditt uppdrag ingår också att handleda omvårdnadspersonal och sjuksköterskestudenter.

Vi är ett utbildningsäldreboende med bra samverkan med KI Karolinska Institutet Solna. Vi har ett nära samarbete med Solna Stads MAS, medicinskt ansvarig sjuksköterska. Vården och omsorgen bedrivs utifrån ett salutogent förhållningssätt.

När du börjar din anställning får du introduktion och en mentor. Varje morgon ses vi för reflektion och avstämning samt på fredagarna ses vi för en trevlig gemensamfrukost.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av geriatrisk vård eller äldreomsorg. Du har god kännedom om olika sjukdomstillstånd och behandlingsmetoder, och kan självständigt göra korrekta observationer och bedömningar av patienters behov av hälso- och sjukvårdsinsatser samt utvärdera och följa upp åtgärder.

Du är en trygg och stabil person som visar prov på gott omdöme i ditt arbete. Har en mycket god samarbetsförmåga och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Då uppdraget innebär handledning ser vi att det är viktigt att du har en förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Vi ser också att det är av stor vikt att du är självgående och kan strukturera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Då arbetet innebär muntlig och skriftlig rapportering samt dokumentation ställs krav på kunskaper i svenska samt datavana på en sådan nivå som dessa arbetsuppgifter kräver.

Tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast. Arbetstid 37 timmar per vecka motsvarande heltid. Tjänstgör en helg var fjärde vecka.

Vi erbjuder friskvård via Wellnet.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 31/5.

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mer information

Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta

Agneta Laine, Enhetschef/sjuksköterska 08-746 17 68

Eva Lindblom Kvalitetsansvarig sjuksköterska 08- 746 17 48

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Solna stad
Hemsida https://www.solna.se/
Sista ansökningsdag 31 maj 2020 (4 dagar kvar)