SO-lärare åk 4-6

SO-lärare åk 4-6

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.Lärare till Råsunda Skola

SO-lärare åk 4-6 sökes till Råsunda skola.

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Du har en ödmjuk värdegrund och arbetar efter att alla kan lära, att positiv förstärkning är mer effektivt i danandet till goda människor än tillrättavisningar och att varje elev är rätt elev. Detta läsår arbetar samtliga lärare i Solna med Specialpedagogiska skolmyndighetens Npf - utbildning, utbildning i neuropsykiatriska funktionshinder.

Du är behörig lärare med lärarexamen och lärarlegitimation. Du har en god förståelse för hur elevers lärande går till samt har förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar, kollegor och skolledning. Du är insatt i och bekväm med den dokumentation och bedömning som förväntas i läraryrket och använder IKT som ett naturligt verktyg i arbetet.

Om Råsunda Skola

Råsunda skola etablerades 1919 och ligger vackert belägen i gamla Råsunda med goda kommunikationer. Höstterminen 2018 har vi en nystart som F-6-skola efter att högstadiet flyttat ut. Skolan är därför i en utvecklingsperiod vilket gör att det finns möjlighet att vara med och påverka i organisatoriska och pedagogiska frågor. I Råsunda skola arbetar ca 80 lärare och andra pedagoger med runt 620 elever. Samtliga lärare på Råsunda skola är legitimerade och du kommer att få kollegor med hög kvalitet på undervisningen.

Utvecklas som lärare i Solna stad

Som lärare i Solna stad får du möjlighet att växa tillsammans med pedagoger som är engagerade och har höga förväntningar på elevers möjlighet att utvecklas och lära. Genom undervisning baserad på forskning och erfarenhet är du med och utvecklar goda digitala och analoga lärmiljöer. Du får vara med och utveckla digitaliseringen med fokus på formativ bedömning.

Vi skapar en organisation för att du ska ha möjlighet att lyckas i din roll som lärare i Solna. Du får möjlighet att delta i nätverk och i interna utbildningar.

Solna stad arbetar för ett engagerat medarbetarskap.

Mer information och ansökan

Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den i 30 november 2018.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till rektor Karin Oldfield, karin.oldfield@solna.se, 072 583 15 90, eller bitr. rektor Jan Jämsä, jan.jamsa@solna.se, 072 513 45 23.

Anställningsgrad : 80 - 100%

Anställningsform: Tillsvidare fr.o.m. 190107

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Solna stad
Hemsida https://www.solna.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (16 dagar kvar)