Lagledare och chaufför till Arbetsmarknadsgruppen i Solna stad

Lagledare och chaufför till Arbetsmarknadsgruppen i Solna stad

Vi söker nu en flexibel lagledare och chaufför till arbetsmarknadsgruppen som består av 4 arbetsgrupper.
  • Klottersanering
  • Skog & Markarbete
  • Trafikmiljöarbete
  • Tvättverksamhet
Arbetsuppgifterna består främst av att fungera som chaufför och lagledare med ansvar att fördela inkomna arbetsorder. Det ingår också att vid behov fungera som platsansvarig när arbetslagen arbetar på fältet. I uppdraget ingår även diverse administrativa göromål.

Du är kreativ, strukturerad och stresstålig. Du har ett flexibelt tänk och är beredd att arbeta med stort ansvar. Arbetet kräver en bakgrund som förman, lagledare eller liknande och gärna erfarenhet från någon eller några av de områden som vi jobbar med idag. Det är en fördel om du har arbetat i någon form av social verksamhet med inriktning på missbruk eller psykisk ohälsa.

B-körkort är ett krav. Vid rekryteringen kommer vi att lägga mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Ekonomigruppen och arbetsmarknadsgruppen arbetar för att personer ska kunna uppnå självförsörjning inom ramen för den s.k. Solna-modellen. Med samlade insatser från verksamheterna skapas möjligheter för personer i arbetsmarknadsträning och rehabilitering att dessa så snabbt som möjligt ska komma i egen försörjning.

Verksamheten ger möjlighet till meningsfulla arbetsuppgifter för personer som står en bit ifrån den ordinarie arbetsmarknaden i form av OSA - offentligt skyddat arbete. I verksamhetens uppdrag ingår även att erbjuda platser för arbetsträning och praktik.

Om Arbetsmarknadsgruppen:

Arbetsmarknadsgruppen svarar för att praktik, träning och sysselsättning ordnas både inom stadens olika förvaltningar och på öppna arbetsmarknaden för enskilda som får ekonomiskt bistånd för sin försörjning.

Arbetsmarknadsgruppen samverkar även med övriga enheter inom socialförvaltningen och med andra förvaltningar, myndigheter och organisationer i syfte att minska arbetslösheten och att underlätta för solnabor att komma ut på arbetsmarknaden.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med positiv stämning och god sammanhållning. Vi bryr oss om varandra och har ett tillåtande och öppet arbetsklimat. Som medarbetare får du:
  • Tillgänglig och stödjande arbetsledning och korta beslutsvägar
  • Regelbunden extern handledning
  • Samlokaliserande enheter och nära till andra samverkanspartners
  • Moderna lokaler i Solna Business Park, med närhet till bra kommunikationer
  • Flexibel arbetstid och möjlighet till semesterväxling
  • Friskvårdsbidrag
Varaktighet/Arbetstid

Heltid. Tidsbegränsad t o m 20-01-31 med möjlighet till förlängning.

Om du har några frågor är du välkommen att ringa till enhetschef Parvin Banisadr 08-746 3462 eller Sektionschef Marcus Ingemarsson 08-746 34 35

Välkommen med din ansökan senast den 19-03-29

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Socialförvaltningen ansvarar för insatser till barn, ungdomar, familjer, till personer med funktionsnedsättning eller missbruk samt för stöd till brottsoffer och personer i behov av ekonomiskt stöd. Vi ger råd, stöd och handlägger frågor som rör barn- och ungdom, familjerättsfrågor, psykisk funktionsnedsättning och missbruk, samt frågor som rör brottsoffer och försörjningsstöd.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Transport & Logistik, Transport, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Solna stad
Hemsida https://www.solna.se/
Sista ansökningsdag 29 mars (8 dagar kvar)