Lärarstudenter se hit!

Lärarstudenter se hit!

Är du lärarstudent och vill arbeta extra under studietiden? Då söker vi på Ulriksdalsskolan & Bergshamraskolan dig!

Vi söker dig som studerar till lärare och, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Du har en god förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap samt har förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar och kollegor.

Vidare kan du skapa situationer där elever lyckas. Ditt ledarskap bottnar sig i tron om att alla barn kan och vill utvecklas. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och har stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar och kollegor. Du har ett positivt förhållningssätt till IT som ett självklart verktyg i såväl pedagogik som dokumentation. Din arbetsinsats grundas utifrån ett stort engagemang där du är initiativrik och vill vara med och utveckla vår skola. Du är talar och skriver flytande i svenska språket. Du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt och säkerställer att alla processer fullföljs med god kvalitet.

Om oss
Vi har höga mål med vår verksamhet där vi vet att bra relationer mellan elever och personal är en förutsättning för hög måluppfyllelse och en trevlig stämning på skolan. Vår vision; Tillsammans skapar vi trygghet och kunskap för livet! På skolan har det initierats en rad pedagogiska verksamheter såsom, Kulturgrupp, internationellt samarbete med Kina, Fritids utvecklingsgrupp och digitalisering.

Utvecklas som lärare i Solna stad
Som lärare i Solna stad får du möjlighet att växa tillsammans med pedagoger som är engagerade och har höga förväntningar på elevers möjlighet att utvecklas och lära. Genom undervisning baserad på forskning och erfarenhet är du med och utvecklar goda digitala och analoga lärmiljöer. Du får vara med och utveckla digitaliseringen med fokus på formativ bedömning. Vi skapar en organisation för att du ska ha möjlighet att lyckas i din roll som lärare i Solna.

Mer information och ansökan
Tjänsterna är vikariat som är mellan 60% - 90% under höstterminen med start omgående. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den 7/10-2020

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till biträdande rektorer Katarina Hagman på Katarina.Hagman@solna.se eller Ronny Axberg på Ronny.Axberg@solna.se

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.
I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Extrajobb
Hemsida https://www.solna.se/
Sista ansökningsdag 23 okt 2020 (2 dagar kvar)