Grundskollärare till Bergshamraskolan

Grundskollärare till Bergshamraskolan

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.Om Bergshamraskolan

Bergshamraskolan är en F-9-skola med ca 420 elever. Skolan ligger in på knuten med Brunnsviken och Ulriksdals slottspark, vilket innebär att vi har nära till naturen men samtidigt bara 12 minuter från centrala Stockholm med tunnelbanan. På Bergshamraskolan arbetar vi aktivt med strukturer och arbetssätt i syfte att skapa delaktighet i skolan. Vi är en decentraliserad organisation där mycket av ansvaret för arbetet ligger hos de egna arbetslagen hos oss. Varje arbetslag leds av en arbetslagsledare med utökat ansvar. Genom klassråd, elevråd och föräldraråd har också elever och föräldrar inflytande över skolans arbete. Du kan läsa mer om oss här.

Vi letar nu efter dig som vill bli en del av oss här på Bergshamraskolan. Vill du arbeta på en skola som präglas av delaktighet och trygghet? Då är detta skolan för dig!

Om arbetet

Till en av våra lågstadieklasser i åk 2 söker vi nu en ny lärare med bred ämneskompetens för lågstadiets åldrar. Ditt arbete består detta läsår att ansvara för undervisningen i ma, en, sv och bild i våra två åk 2 klasser om ca 25 elever, för att sedan följa dessa elever vidare i åk 3. Du planerar och leder arbetet tillsammans med övrig personal i arbetslaget. Arbetslaget närmasde två klasserna består förutom dig av ytterligare 1,5 tjänst lärare samt den fritidspersonal dom finns i arbetslaget. Vi har också tillgång till specialpedagog och annan resurspersonal där så erfordras. Arbetslaget i sint tur representeras i skolans ledning av en arbetslagledare.

Kvalifikationer

Du skall ha lärarexamen och lärarlegitimation och gärna erfarenhet från tidigare arbete i motsvarande åldrar.

Som person vill vi att du är nyfiken och har en stor vilja att utvecklas tillsammans med oss på Bergshamraskolan. Du visar ett stort engagemang för dina elever och ser att du som söker är en duktig relationsbyggare som kan skapa goda samarbeten med både elever, vårdnadshavare men också med kollegor på skolan.

Mer information

Tjänsten är en ferietjänst med en tillsvidareanställning på 100%.

Senaste ansökningsdag är 2018-11-30 och tillträde helst till vårterminens start 2019-01-07. Vi vill att du i ansökan uppger minst två referenspersoner varav minst en chefsperson samt dittlöneanspråk. Intervjuer kommer att ske löpande och om du har frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rektor Curt Ohlsson, tel. 08-746 16 25 eller bitr.rektor Maria Gamba-Randér tel. 08-746 1626

Facklig företrädare Lärarförbundet; Ulrika Bengtsson tel. 073 078 1427, LR; Zaradacht Yousef tel. 070 282 5980

Vi tar gärna emot frågor från dig som är intresserad av tjänsten men tackar nej till dig som säljer rekryterings- eller annonstjänster.
Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Solna stad
Hemsida https://www.solna.se/
Sista ansökningsdag 30 nov (13 dagar kvar)