Grundskollärare/specialpedagog till resursgrupp, Ulriksdalsskolan, Solna Stad

Grundskollärare/specialpedagog till resursgrupp, Ulriksdalsskolan, Solna Stad

Om arbetsplatsen
Ulriksdalsskolan är en modern och miljöcertifierad skola som öppnade i augusti 2014. Vi är ca 950 elever i åldrarna 6-16 år. Skolan ligger mitt i den expansiva stadsdelen Ulriksdal i Solna med goda kommunikationer.

Vem söker vi?
Ulriksdalsskolan söker nu en behörig grundskollärare/specialpedagog åk 4-9 som kommer att undervisa på skolans resurscentrum för elever i behov av särskilt stöd som går i åk 4 -9. Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Du har en god förståelse för elevers olika behov och förutsättningar, erfarenhet och god kännedom om NPF är meriterande.

Vidare har du god förståelse för hur eleverna tar till sig kunskap samt har förmåga till samverkan med såväl våra elever som föräldrar och kollegor. Du är insatt i den dokumentation och bedömning samt den pedagogiska planering som det förväntas av dig i läraryrket. Du känner dig trygg med digitala verktyg och ser det som en naturlig del av arbetet i klassrummet. Vidare talar du och skriver flytande i svenska. Tillsammans med lärarkollegor och resurspedagoger planerar och ansvarar du för att eleverna på resurscentrum ska nå uppsatta mål och att det är en trygg och stimulerande lärmiljö.

Mer information och ansökan
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Vid frågor är du välkommen att höra av dig till biträdande rektor Katraina Hagman (katarina.hagman@solna.se) eller rektor Conny Lindberg (conny.lindberg@solna.se).Vi tar gärna emot samtal från dig som har frågor kring tjänsten men tackar nej till dig som säljer annonserings- eller rekryteringstjänster. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 30 september 2020.
Facklig företrädare Lärarförbundet: Roland Lindelöf (roland.lindelof@solna.se)
Facklig företrädare Lärarnas Riksförbund: Gustavo Caballero Cervantes (gustavo.caballero-cervantes@solna.se)
I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.solna.se/
Sista ansökningsdag 30 sept 2020 (3 dagar kvar)