Grundskollärare åk 1 - 6

Grundskollärare åk 1 - 6

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.Ulriksdalsskolan söker inför vårterminen 2019 en grundskollärare till årskurs 1. Vi ser gärna att du har behörighet till och med årskurs 6.

Vi söker dig som, precis som vi, har ett stort engagemang och en vilja att utvecklas tillsammans med kollegor och elever. Du är behörig och legitimerad grundskollärare. Du bedriver en modern och kreativ undervisning och hittar strategier för att nå varje elev och stärka eleven i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med skolans övriga lärare. Detta innebär att vi ser att det är viktigt att du medvetet prioriterar läroplanens mål, värdegrund och syn på lärande samt arbetar så att eleverna har ett reellt inflytande och ansvar för det egna arbetet. Du är intresserad av att arbeta med elevers lärande utifrån elevernas förutsättningar och behov och arbetar med utvärdering och reflektion som ett medel att utveckla elevernas lärandemiljö. Din undervisning utgår från vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet som gör att du lyckas skapa goda lärmiljöer. Du samarbetar med övrig skolpersonal för en god arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du har ett positivt förhållningssätt till IKT som ett självklart verktyg i såväl pedagogik som dokumentation.

Om Ulriksdalsskolan
Ulriksdalsskolan är en modern och miljöcertifierad skola som öppnade i augusti 2014, med kapacitet för 900 elever i åldrarna 6-16 år. Skolan ligger mitt i den expansiva stadsdelen Ulriksdal i Solna med goda kommunikationer. I skolan finns även verksamhet för Solna kulturskola, bibliotek och fritidsklubb, vilka skolan aktivt samverkar med. Skolan har även ett nära samarbete med ÖverJärva Naturskola som ligger ett par hundra meter från Ulriksdalsskolan.

Tjänst;
Grundskollärare åk 1, 100%

Mer information och ansökan
Tjänsten avser tillsvidareanställning med tillträde januari 2019. Vi rekryterar fortlöpande och ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den 181202. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till biträdande rektor Katarina.Hagman (f - 3), tel 072 583 1609 eller mejl katarina.hagman@solna.se

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Facklig företrädare Lärarförbundet: Roland Lindelöf (roland.lindelof@solna.se)

Facklig företrädare Lärarnas Riksförbund: Annelie Lundh (annelie.lundh@solna.se)

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Solna stad
Hemsida https://www.solna.se/
Sista ansökningsdag 2 dec (17 dagar kvar)