Barnskötare till förskolor i Solna, extra vid behov

Barnskötare till förskolor i Solna, extra vid behov

Om arbetsplatsen
Vår enhet består av åtta förskolor som ligger i Hagalund (Fjorden, Rudviken, Thor) Vasalund (Lyckoklövern, Juvelen, Udden) och Frösunda (Borgen, Kullen)

Vad innebär arbetet?
Som timvikarie hos oss ska du kunna arbeta på alla våra förskolor. Du behövs när någon ordinarie pedagog är borta, vilket innebär att du behöver vara anträffbar och kunna hoppa in och jobba med kort varsel. Du kommer att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år och delta i den dagliga verksamheten. I arbetet ingår även kontakt med vårdnadshavare vid lämning och hämtning.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har barnskötarutbildning eller erfarenhet av att jobba i förskola. Du behöver vara flexibel, ha lätt att skapa relationer med både barn, personal och vårdnadshavare. Du tar egna initiativ och har lätt att sätta dig in i det dagliga arbetet. Du har ett professionellt bemötande. Du talar god svenska.

Mer information och ansökan
Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till biträdande rektor i förskolan Karin Klingvall, karin.klingvall@solna.se

Tjänsten är en timanställning vid behov med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 28 september. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekrytering.
I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Extrajobb
Hemsida https://www.solna.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)