Bästa kocken till Ängkärrs förskola

Bästa kocken till Ängkärrs förskola

Om arbetsplatsen
Ängkärrs förskola ligger i Västra skogen, nära tunnelbana och kommunikationer. Vi är en förskola med ca 58 barn och 11 vuxna som behöver dig som på ett självständigt sätt kan laga frukost, lunch och mellanmål till dem.

Vad innebär arbetet?
Arbetet i köket är självständigt och mycket socialt, den som lagar mat är en viktig person och du ska känna dig som en del av förskolan. Du gör alla beställningar själv, håller god ordning på egenkontrollen och du lagar både mat och diskar. Det är önskvärt att du i så stor utsträckning som möjligt lagar maten från grunden, samt bakar bröd och att du har idéer och visioner kring barn och mat, och allt detta inom given budgetram. Om du kan och vill, får du gärna hålla liv i vårt populära Instagramkonto @angkarrskocken

Vem söker vi?
Vi söker dig som är glad, positiv och har ett stort engagemang för matlagning, du tycker om att ha en massa människor omkring dig och tycker om att vara en del av ett större sammanhang. Du har en god kommunikativ förmåga, är idérik och samtidigt självständig och självgående.

Vårt erbjudande
Som kock hos oss har du ett fritt och självständigt uppdrag, du lägger själv matsedel utifrån de riktlinjer som finns, Solna erbjuder också ett nätverk för stadens förskolekockar för erfarenhetsutbyte. Förskolan har funnits länge och personalgruppen är stabil.

Mer information och ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde ca 1mars . Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Har du frågor om tjänsten? Är du varmt välkommen att kontakta rektor, Lena Berg på tel: 08-746 15 88

Välkommen med din ansökan senast 14 februari 2020. Urval kan komma att ske fortlöpande.
I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.

Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.solna.se/
Sista ansökningsdag 14 feb 2020 (17 dagar kvar)