Är du sjuksköterska inom äldreomsorgen som är mån om din utveckling? Då är du den vi söker.

Är du sjuksköterska inom äldreomsorgen som är mån om din utveckling? Då är du den vi söker.

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom.

Omvårdnadsförvaltningen ansvarar för äldreomsorgen samt omsorg om personer med funktionsnedsättning. Verksamheten drivs genom privata entreprenörer eller i Solna stads regi och vår uppgift är att hjälpa människor till ett tryggt, självständigt och värdigt liv.Vilka är vi på Skoga äldrecentrum?
Skoga äldrecentrum är ett kommunalt äldreboende med ca 100 boende och ca 120 anställda. Vi erbjuder dig varierande arbetsuppgifter där du får chansen att arbeta med vård och omsorg gällande såväl somatisk som demensvård, vi bedriver även växelvård och korttidsvård. Vården och omsorgen bedrivs utifrån ett salutogent förhållningssätt. Vi brinner för det vi gör och sätter stor ära i att göra ett gott arbete. Vår profil är trädgård, natur och utevistelse. Vi erbjuder våra boende en omväxlande vardag med såväl individuella som gemensamma aktiviteter exempelvis firande av högtider, filmvisningar, trädgårdscafé och träning med våra paramedicinare.

Skoga äldrecentrums personal består av en blandad arbetsgrupp gällande både ålder och etnicitet vilket vi tycker är viktigt eftersom vi kan ta tillvara på varandras erfarenheter och kompetens.

Vad innebär arbetet och vad kan vi erbjuda dig?
Som sjuksköterska hos oss ges du möjlighet att arbeta i både mindre och större team bestående av olika yrkeskategorier, vilket ger dig möjlighet till personlig utveckling och kompetensutveckling. Du kommer självständigt ansvara för 15-20 boende där du kommer ha ett nära samarbete med enhetschef, omsorgspersonal, paramedicinare och läkare för att värna boendes hälsa och välbefinnande. I ditt uppdrag ingår också att handleda omvårdnadspersonal och studenter. Vi arbetar med kvalitetsregister som Senior Alert och Palliativregistret.

När du börjar din anställning planerar vi för introduktion och det utses en mentor till dig. Varje fredag ses vi för en trevlig frukost för reflektion och avstämning.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har erfarenhet av geriatrisk vård eller äldreomsorg.

Du har god kännedom om olika sjukdomstillstånd och behandlingsmetoder, och kan självständigt göra korrekta observationer och bedömningar av patienters behov av hälso- och sjukvårdsinsatser samt utvärdera och följa upp åtgärder.

Då arbetet innebär muntlig och skriftlig rapportering samt dokumentation ställs krav på kunskaper i svenska samt datavana på en sådan nivå som dessa arbetsuppgifter kräver.

Uppdraget som sjuksköterska ställer krav på att du är en trygg och stabil person som visar prov på gott omdöme i ditt arbete. För att lyckas tror vi att det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Då uppdraget innebär handledning ser vi att det är viktigt att du har en förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Vi ser också att det är av stor vikt att du är självgående och kan strukturera och planera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Mer information och ansökan
Om du har några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till Agneta Laine, enhetschef/sjuksköterska, 08-746 1768.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast. Arbetstid 37 timmar per vecka motsvarande heltid. Tjänstgör var sjätte helg.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2018-11-15. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Solna stad har gjort medieval för samtliga rekryteringar så vi undanber oss därför samtal från annonssäljare eller säljare av rekryteringstjänster.
Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Solna stad
Hemsida https://www.solna.se/
Sista ansökningsdag 15 nov (1 dag kvar)