Tekniker

Tekniker

Om kund
Smiling faces är en pausleverantör som sedan starten 2003 har skapat pauser som bidrar till stor glädje och ökad trivsel. Smiling Faces ambition är att alltid leverera proaktiv och extraordinär service till sina fantastiska kunder, oavsett om det handlar om servicen på deras kaffemaskiner, löpande fruktleveranser eller unika events på kontoret. Smiling Faces utgår alltid från just arbetsplatsens specifika behov och skräddarsyr sedan en fikapaus som passar perfekt. Det söker just nu dig som kan vara med och bidra till ännu fler glada kunder. På Smiling Faces kommer du omges av härliga kollegor som förgyller dina arbetsdagar. Hos Smiling Faces får du möjlighet att arbeta självständigt och utvecklas som person. Vi söker just dig som vill bidra till ännu fler leenden hos Smiling Faces!

Om tjänsten
Som tekniker på Smiling Faces kommer du att underlätta och optimera kundupplevelsen genom att hantera och avhjälpa felanmälningar av kaffe- och vattenmaskiner, installera nya maskiner hos kunderna, genomföra förebyggande årliga service samt hantera hemtagningar av maskinpark.
Rollen som tekniker medför ansvar för samtligt teknikuppdrag inom Smiling Faces.
Du kommer att ingå i en grupp om 4 tekniker och arbetet startar i Solna.
Arbetstiden är förlagd måndag till fredag 07–16.

Arbetsuppgifter:
- Förebygga fel
- Hantera och avhjälpa felanmälningar
- Installation och hemtagningar av maskinpark
- Förebyggande årliga service
- Underlätta kundernas vardag!

OnePartnerGroup är i denna rekrytering Smiling Faces partner.

Om dig
Vi letar efter dig som vill leverera service i världsklass, som är glad, social och kommunikativ. Vidare är du ansvarstagande, ödmjuk och ambitiös.
Vi ser att du har erfarenhet av ett service- eller hantverksyrke och är tekniskt lagd.
För att vara aktuell för tjänsten krävs B-körkort samt god kunskap i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Athina Bagiopoulou på 073-425 53 11.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.smilingfaces.se
Sista ansökningsdag 2 dec 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se