Receptionist som trivs i högskolemiljö

Receptionist som trivs i högskolemiljö

Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna har utbildat kiropraktorer sedan 1983 och är Skandinaviens största och äldsta kiropraktiska institution. Vi finns i nyrenoverade lokaler på KI campus Solna mitt i Hagastaden.


Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en Receptionist på heltid till vår organisation i Solna. I rollen som Receptionist fungerar du som ansiktet utåt gentemot högskolans studenter, lärare och medarbetare. Det är ditt ansvar att se till att alla besökare och studenter får ett professionellt bemötande samt att lokaler är presentabla och i trevligt skick.

Som receptionist hos Skandinaviska Kiropraktorhögskolan ansvarar du för receptionen med bland annat följande arbetsuppgifter:

  • Ge service till studenter, lärare och besökare.
  • Posthantering och kontorsadministration.
  • Ta emot inkommande samtal samt viss mejlhantering.
  • Ansvara för att det är iordningsställt i allmänna utrymmen samt att salar är förberedda för undervisning.
  • Assistera högskolans administration och ledning.

Om dig

Vi söker dig som har en hög social kompetens och en positiv inställning. För att trivas i rollen bör du vara självständig och strukturerad, men också kommunikativ då du kommer att ha en central roll i organisationen. Det är ett stort plus om du har öga och intresse för att skapa trivsamma miljöer.

Din ansökan

Om du tror att du är rätt person för jobbet, tveka då inte att söka jobbet genom att skicka in din ansökan till julia.gedin@kiropraktik.edu, dock senast 30 november 2018. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Email Mejla Skandinaviska Kiropraktorhögskolan
Område Solna
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.kiropraktorhogskolan.se
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Skandinaviska Kiropraktorhögskolan i Solna har utbildat kiropraktorer sedan 1983 och är Skandinaviens största och äldsta kiropraktiska institution. Vi finns i nyrenoverade lokaler på KI campus
Solna mitt i Hagastaden.