Silhouette söker nya stjärnor till vårt nordisktalande kundtjänstteam

Silhouette söker nya stjärnor till vårt nordisktalande kundtjänstteam

Våra kunder är det viktigaste för oss, så tror du att du kan finna drivet och glädjen i att ge våra kunder den allra bästa servicen på telefon och via mail. Ge våra säljare på fältet den support de behöver och gillar att ha en del administrativa, BackOffice, uppgifter parallellt med telefonerna. Tycker du dessutom om att skratta tillsammans med dina kollegor medan du gör det, då tror vi att du kan komma att trivas här med oss.


Det är viktigt att du som söker är bekväm med att ge service till våra kunder i alla de Nordiska länderna då vi jobbar med att backa upp varandra över gränserna. Språkkunskaper och/eller förståelse i det norska, danska eller finska språket är därför en fördel. Har du dessutom erfarenheter från optik branschen så är det ett stort plus, men inget krav. Det är viktigt att du har datorvana i något CRM system och gärna även kunna grunderna i Excel.


Vi sitter i ljusa och öppna lokaler i Frösunda, Solna. Här finns många bra lunchrestauranger, nära till Hagaparken och gångavstånd till Mall Of Scandinavia.


Vår strävan är att bli en "kick-ass" kundtjänst i branschen. Verkar det som en kul och utmanande resa som du vill vara med på? Då uppmanar vi dig att genast skicka in din ansökan. Gör det redan idag då vi tillämpar löpande urval.


Är du nyfiken på vårt företag och vill veta mer så titta gärna in på vår internationella hemsidahttps://www.silhouette.com/


Sökord: Kundtjänst kundservice kundtjänstmedarbetare
Mer info
Telefon 08-6247300
Email Mejla Silhouette Nordic
Område Solna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.silhouette.com
Sista ansökningsdag 30 sept (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Silhouette Nordic är ett helägt dotterbolag till Silhouette International, ett familjeägt bolag grundat 1964 med produktion i Österrike. Med sinne för detaljer och en unik design i kombination med de bästa materialen och senaste teknologin producerar Silhouette de lättaste glasögonen i världen. I vårt sortiment så ingår även adidas eyewear, och vårt egna märke Neubau med stor fokus på trend och hållbarhet.