Senior iOS-utvecklare till Svea Ekonomi

Senior iOS-utvecklare till Svea Ekonomi

Vill du utveckla levande produkter med ett långsiktigt ägandeskap och hög kvalitet? I rollen som senior iOS-utvecklare hos Svea Ekonomi jobbar du med nya, roliga projekt och skickliga kollegor.

VEM ÄR DU?

· Erfaren iOS-utvecklare med kunskap inom Swift och Objective-C

· Vana av att arbeta agilt

Förståelse för systemarkitektur (exempelvis Cocoa Design Patterns) samt erfarenhet av UX/UI är meriterade. Du är kreativ i ditt skapande av applikationer och har med fördel erfarenhet av continuous integration (CI) och automatisering. Du är en social teamplayer som inte är rädd för att framföra dina tankar och idéer inom apputveckling. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i team där du delar med dig av kunskap och idéer på ett öppet och kommunikativt sätt.

DIN VARDAG

På Svea Ekonomi blir du en del av ett tvärfunktionellt team och bidrar till att utveckla riktigt bra appar. Som iOS-utvecklare får du vara med och skapa från grunden, med stort fokus på kvalitet och funktionalitet, samtidigt som du får ett ägandeskap och en långsiktighet i ditt arbete. I teamet kommer du att jobba tätt tillsammans med andra Android-, iOS-, backend-, och webbutvecklare såväl som UX/UIexperter, QA och kravställare. Clean Code (Viper) och Clean Architecture tillämpas vid utvecklingen vilket skapar ett nära samarbete och en förståelse mellan iOS- och Androidutvecklare. Du kommer att arbeta med levande produkter där automatiserade tester och ett agilt arbetssätt tillämpas. Inom bolaget finns mycket goda utvecklingsmöjligheter framåt.

DIN ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar Svea Ekonomi med
Sigma Recruit. Det är en fast tjänst med anställning hos Svea Ekonomi i Stockholm. Är du intresserad av att veta mer om vad rollen skulle innebära för just dig? Välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny Holmberg på 070-370 76 04 eller jenny.holmberg@sigma.se eller Kristin Mörth på 073-568 60 17 eller kristin.morth@sigma.se. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 8 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svea Ekonomikoncernen är en finansiell företagsgrupp med verksamhet i ett flertal europeiska länder. Med trettio års erfarenhet av att korta ned företags kredittider är vi idag ett naturligt val för många företagare när det gäller att välja finansieringspartner.

Vi erbjuder administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Förutom traditionella tjänster som fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso satsar vi även stort på att tillgodose behovet av smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik. Vi erbjuder även in- och utlåning till privatpersoner.