Rekrytering av Chef servicedesk till Visolit

Rekrytering av Chef servicedesk till Visolit

Vill du driva en servicedesk i positiv förändring och skapa bästa förutsättningar för resan framåt?

Som ledare på Visolit och som chef för servicedesk är du en viktig länk i organisationens arbete som värdefull partner till både små och stora bolag.
Service står i centrum när fler och fler tjänster outsourcas och här avser
Visolit leda ligan.

Alla utmaningar skall få ett mycket bra bemötande, en återkommande känsla av kvalitet samt effektivitet. Som chef för den svenska avdelningen arbetar du med strategiska frågeställningar tillsammans med dina nordiska motsvariga kollegor i ledningsgrupp, där ni sätter vision och mål som sedan kan efterlevas. Din svenska avdelning består av 60 medarbetare med fyra direktrapporterande teamchefer.

Din vardag

Som chef för servicedesk driver du förändringsarbete där ansatsen är att säkerställa högsta möjliga kvalitet, effektivitet och genomförande i leverans och genom hela värdekedjan till kund. Du styr en avdelning om cirka 60 medarbetare med fyra direktrapporterande teamchefer underställda dig. Det operativa ledningsgruppsarbetet handlar om att skapa de bästa förutsättningarna, i linje med för den vision och strategi som är lagd på nordisk nivå. I den nordiska ledningsgruppen där du är en del så är du anmodad att driva spörsmål relaterat till service-strategi, interaktion och vidareutveckling av bolagets kundtjänst.

I tjänsten är du engagerad i projekt i samband med leverans men även kundmöten och försäljning i initiala dialoger till nya kunder. I dessa möten agerar du representant inom ditt område och för dialog kring på vilket sätt ni som avdelning bidrar till kundvärde i de tjänster som är pågående eller som erbjuds.

Vem är du?

Du är en van och trygg ledare, där du har lett genom andra och skapat resultat inom kvalitet och kunddrivet förhållningssätt. Kanske har du drivit en servicedesk i mindre format men när en ambition om utökat ansvar? I tidigare roller har du utvecklat servicekvalitet, med visad förmåga till dokumenterad resultatuppföljning.
Förändring är viktigt för dig- liksom att engagera andra i en resa framåt.

Du har en god förmåga att sätta tydliga mål och leda team till leverans. Vi tror du har en dokumenterad branschkunskap inom yrket såsom en COPC eller liknande.

Kännedom och förståelse för IT är meriterande. Tyngdpunkten i denna rekrytering kommer dock att ligga på servicehantering, support och leverans samt en förmåga att kunna lyfta kundservice som koncept. Relationer är viktiga i din yrkesroll och här har du förståelse för nätverkandets betydelse i en organisation.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Sigma Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult på kristin.burrescia@sigma.se alternativt mobil 070-247 20 01

Välkommen med din ansökan på www.sigmarecruit.se/jobb. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Solna
Yrkesroll Organisation & ledning, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigmarecruit.se/jobb/
Sista ansökningsdag 15 nov 2019 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Visolit är Nordens ledande leverantör av intelligenta molntjänster, säkerhet och infrastruktur för små och medelstora företag. Vi erbjuder moderna molnlösningar och drift från våra egna och säkra datacentraler i Oslo,
Stavanger och Stockholm.

Servicedesk är Visolits flaggskepp och ansikte utåt. Vi är aldrig på semester, är aldrig sjukskrivna och har aldrig telefonen avstängd. När det stormar som mest, då finns vi här för att hjälpa dig.

Visolit har en omsättning på över 2,6 Miljarder kronor med cirka
1200 anställda. Kontor finns på 11 platser i Norge och Sverige med huvudkontor i
Asker i Norge. I Sverige utgår Visolit från Kista, dock med planerad flytt till
Solna i Q1 2020. Oavsett vilka
IT-utmaningar som kunden står inför ska Visolit vara partnern man föredrar.
Detta gäller både teknikutveckling, digitalisering och resan till molnet. Vi tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå gemensamma mål, och möjligheterna som kommer med förändring och utveckling.